2777
2789
عنوان

انگار بیبی چکم تا ابد قرار نیست مثبت شه 😢😞

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 47 پست
تو خیلی محاسبه میکنی برا اون ولش کن از رابطه با شوهرت لذت ببر فک بچه هم نکن اصلا نخواه بچه بسپارش به ...

خوب ادم اقدام میکنه روزاش دستش میاد. بعد ادم چجوری خودشو گول بزنه؟ مگه میشه ادم اقدام کنه برا بچه بعد بگه بچه نمیخوام؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایه یاس نمیخونم به خدا. چون دلم گرفته. اخه هرماه همین تکرار میشه. 

وقتی از ته دلت امیدوار باشی مطمعن باش میشه خودت میگی ی سال نشده ک جدی اقدام کردی نگران نباش عزیزم ب خدا توکل کن

البته من خودم ی ماهه باردار شدم ب شوهرم میگفتم مگه فیلم ترکیه😂وقتی استرس نداشته باشی بدنت رو رواله مطمعن باش باردار میشی

بیبی زدم منفی بود ازمایش دادم مثبت بود برگامون ریخته بود

تا وقتی ک اینقدر بی صبرانه منتظری نمیشه... میدونم سخته ولی بزن ب در بیخیالی اون وقت ک میبینی چ قدر ...

فقط این ماه واقعا دلم میخواست بشه. ولی بازم هی سعی کردم اصلا ذهنمو درگیر نکنم ولی این سه روز که اینجوری شدم یکم امیدوار شدم.

ولی ماه های قبل بهش زیاد فکر نمیکردم

سنمون داره میره بالا... بخواد انقد طول بکشه که دیگه نیاد بهتره

ن ان شاالله ک شما اینطور نیست وخیلی زود باردار میشی اینو گفتم ک شما ناامید نباشی شما ک هنو یکساله اینقد ناامیدی 

اونا بعد ۹سال هم اندازع شما ناامید نبودن 

خب میگی استرس ندارم ولی ذهنت مدام درگیره. اینم ی جور استرس و فشارها دیگه. میدونم چشم انتظاری سخته ول ...

ماه های قبل بهش فکر نمیکردم بیخیال بودم. میگم که روز موعدم بیبی میزدم قبلش میگفتم منفیه چون علایمم نداشتم.

اما این ماه بخاطر تولد شوهرم دوس داشتم بشه. فقطم این سه روز که حالم بد بود فکرم زیاد درگیر شدو امیدوار بودم باردار باشم.

وقتی از ته دلت امیدوار باشی مطمعن باش میشه خودت میگی ی سال نشده ک جدی اقدام کردی نگران نباش عزیزم ب ...

انشالله خدا نینیتو برات سلامت نگه داره عزیزدلم.

منم این ماه خیلی امید داشتم. انشالله که خدا هیچ کسو منتظر نذاره

خدا رو شکر که میگی مشکلی ندارید،یه مدت تو فکرش نباش حتما باردار میشی 

من همسرم آزواسپرمه ،دکترا امیدی ندارن ولی من از رحمت خدا ناامید نیستم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
من ۳۰ شوهرم ۳۷ فاصله سنیمون از بچه خیلی زیاد میشه مخصوصا اگر دومی رو هم یه وقتی بخوایم بیاریم. هرچ ...

بیخیال بابا خیلیا پنجاه سالشونه هنوز زن نگرفتن ب اختلاف سنی با بچت فکر نکن

تا پریودیت تموم شد پاک شدی شروع کن به نزدیکی کاری به روز تخمک گذاریت نداشته باشه بعد از پریودی ترشح خیلی بیشتره تا چندروز بعدش ان شاءااله توکل کن به خدا 

گرمیجات بخور چهار مغز بخور 

ترشی وسرکه اصلا مصرف نکن اصلا سردیجات رو حذف کن گردو بخور 

خدایا شکرت
تا پریودیت تموم شد پاک شدی شروع کن به نزدیکی کاری به روز تخمک گذاریت نداشته باشه بعد از پریودی ترشح ...

همین کارو میکنم هر ماه.... از اول رابطه داریم تا بعد تخمک گذاریمم فقط هفته اخرو چون دکترم گفت جلوگیری داریم.

کلا هم میلم به سردیجات نیست بیشتر ذائقم به گرمی جاته

منم مثل شمام سالمیم منو شوهرم ولی حامله نمیشم 🥺

دقیقااااا درکت میکنم عزیزم

من همش میگم اگه من تخمک خوب دارم، شوهرمم اسپرم خوب، رابطمونم که داریم، چجوریه که این دو تا بهم نمیرسن و لقاح نمیشه.

به خدا اوایل سه ماه پشت هم دکتر رفتم برا سونو، هربار دکتر گفت برو که این ماه صد در صد بارداری.

از اون موقع الان چند ماهم گذشته هیچی به هیچی