2777
2789

سلام دوستان صحبتی که میخوام بکنم راجع به اونایی هستش که فکر میکنن اگه تو فضای مجازی با شخص سومی ارتباط برقرار کنن دیگه خیانت به حساب نمیاد یا اونایی که تو دنیای واقعی دارن به همسراشون خیانت میکنن و فکر میکنن پنهون کردنش خلاقیت و یا زرنگی ،،، 

خیانت خیانت است ❌ لطفاً شیرینش نکنید❌ 

اینکه در گذشته تان ماندید و برای فراموش کردنش ازدواج میکنید

اینکه اسم فرزندتان اسم عشق سابقتان میشود

اینکه حلقه ی انگشتتان گشاد میشود

از بس در اماکن مختلف در آوردید و دستتان کردید

اینکه زندگی خصوصی جداست و

زندگی زناشویی جدا

لطفاً جمع کنید این روشنفکریهای مسخره رو

خیانت!!!!

زهر ماریست که با افزودنیهای شیرین هم مجاز نمیشود!!!!

خیانت مثل این صدا خفه کن ها میمونه که میزارن رو هفت تیر و بی صدا زندگیتو نابود میکنه...من نمیخواستم توی اون تاپیک چیزی بگم ولی خدایی خیانت کردن ته چیپ بازی که یه نفر میتونه انجام بده و زن و مرد هم نداره...!!!

انسان باشیم...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.