2777
2789

آدم را گفت ؛ هبوط تو                                               موقت است به من                                                         باز میگردی                                                    آدم اما ؛ خانه ساخت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتت قدامیه یعنی جلو ومارژینال یعنی پایین بیشتر استراحت کن  منم اینجوری بودم به خودم فشارنمیاور ...

من این مدت راستش زیاد کار میکردم دقیقا مثل قبل بارداری یعنی الان استراحت مطلق باید باشم؟

آدم را گفت ؛ هبوط تو                                               موقت است به من                                                         باز میگردی                                                    آدم اما ؛ خانه ساخت...
مبارکت باشه انشاءالله به سلامت زایمان کنی ♥️

ممنون عزیزم❤

من این مدت راستش زیاد کار میکردم دقیقا مثل قبل بارداری یعنی الان استراحت مطلق باید باشم؟

منم خیلی به خودم فشار می آوردم هرروز جارو وتی میزدم ازپله بالامیرفتم ولی دکترم گفت دیگه به خودت فشارنیار نظرهرکدوم فرق داره برای من چون سرویکسم کم بود سرکلاژکرد واستراحت کردم.اگه دل درد داری خیلی مواظب باش سلامتی خودت وبچه ات ازهرچیزی مهمتره اصلا استرسم نداشته باش استراحت مطلق نه ولی دکترمن گفت هر ۱ ساعت ۲۰ دقیقه درازبکش من دل درد زیاد داشتم همش درازکش بودم 

منم خیلی به خودم فشار می آوردم هرروز جارو وتی میزدم ازپله بالامیرفتم ولی دکترم گفت دیگه به خودت فشار ...

ممنون عزیزم از راهنماییت❤😘

به امیدخدا به سلامتی دنیا میاد وزندگیتو شیرین میکنه الان تامیتونی بخواب بعدا وروجک کوچولو نمیذاره بخ ...

ممنون عزیزم ایشاالله😍❤