2777
2789
عنوان

آبرو نمیمونه واسم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 75 پست
مرسی از حرفات این عاقا رابطه ام میخواد میگه زنمی مشکل چیه میترسم قبل از بهم زدن کاری دستم بده والا . ...

اصلا اگه بهترین ادم دنیا هم باشه وقتی شما شب اول که دیدیش یه دلت نبوده محاله زندگی خوبی داشته باشی باهاش 

به هیچی فکر نکن فقط بهم بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروقران خودتو نجات بده جوونیتو حروم نکن  بخدا بد میکنی با خودت اگه بری با این ادم یه عم ...

من دقیقا از این مکقعیت میترسیدم که سرم اومد😭😭😭😭 میدونم اگر بخوام زنش نشم عوعایی میشه خونمون خدا کمک کنه

آره . با امروز میشه ۸ روز فک کنم 

خب دیگه ببین پسرا هرچقدرم که گه اخلاق باشن تو دوران نامزدی شدیدا جلو خودشونو میگیرن که بروز ندن حالا این پسر که تو هشت روز نتونسته خودشون نگه داره قطعا خیلی بدتر از این حرفاست که اینا تازه رفتار خوبشن مثلا هرطور شده با خونوادت در میون بزار نترس از اینکه قبول نکنن اونا بدبختی دخترشونو که نمیخوان اگه قشنگ توضیح بدی بهشون قطعا درکت میکنن و نمیزارن ادامه پیدا کنه این موضوع

🚨مشاوره رایگان...(کاملا رایگان)(۱۰۰ درصد واقعی)

ایدی تلگرام: mhZz373619@

ایدی روبیکا: P_z_314_70@

روابط عاطفی !

شکست عاطفی !

حال بد و افسردگی !

اختلال عصبی!

(راجب موضوعات دیگه مشاوره نداریم!)

❌ لطف کنید گزارش نزنید ! 

قبل این که گزارش بدید پیام بدید تا شات مشاوره هایی که از داخل همین نی نی سایت دادم براتون بفرستم! اگر دروغ بود بعد گزارش کنید.

لطفاً اگر یکی می خواد یه کار خوبی رو انجام بده پشیمونش نکنید دنیا هنوز انقدر بد نشده حال اونایی که بده برای من مهمه نمیتونم بی اهمیت باشم !

باید بگم بهشون .دعا کنید دعا کنید بابام زبونش بسته شه .

انشالله هرچی خیره برات رقم بخوره 🌷❤

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
مرسی از حرفات این عاقا رابطه ام میخواد میگه زنمی مشکل چیه میترسم قبل از بهم زدن کاری دستم بده والا . ...

خوبه که به این نتیجه رسیدی که این آدم درستی نیست. آفرین دختر عاقل. الان باید قوی باشی. مطمئن باش اگه محکم وایسی هیچکس نمیتونه مجبورت کنه. عزیزدلم انتخاب برای ازدواج،مهمترین تصمیم زندگی هر آدمیه. برای مهمترین انتخاب زندگیت از هیچ چیز و هیچ کس نترس. اصلا وقت رو تلف نکن. تمام شهامتت رو جمع کن و همین امروز با خانوادت منطقی صحبت کن. و روی حرفت بایست. اگه سرسخت نباشی زندگی و آدماش شکستت میدن.🌻

من دقیقا از این مکقعیت میترسیدم که سرم اومد😭😭😭😭 میدونم اگر بخوام زنش نشم عوعایی میشه خونمون خدا ...

هر چی که میخواد بشه بشه ب این چیزا فکر نکن ذره ای تنها چیزی که برات مهم باشه نجات دادن خودت باشه هرچقدم سخت باشه و اذیتت کنن تهش تموم میشه 

ولی اون زندگی که میخوای بری توش چندین برابر سخت تره و هیچوقت هم تمومی نداره

اگر واقعا مشکل داره الان ابروبابات به اصطلاح خودشون بره بهتره یا پس فردا با یه بچه...خلاصه اول مشاور برو اگر مشاورگفت پیش نرو الان وقتشه پس دیگه نامزدی وصیغه موقت برا چیه؟نمیگم سریع بگونه ولی اول حتمابامشاورحزف بزن

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

من از اولشم مشکل داشتم شب خواستگاری گفتم نمیخوام چون علاقه نداشتم بهش بابام گفت علاقه پیدا میکنی خود ...

دروغ بگو 

به بابات بگو حرفمون شده پشت سر تو و مامان فحش زشت داده گفته همینه که هست 

من دقیقا از این مکقعیت میترسیدم که سرم اومد😭😭😭😭 میدونم اگر بخوام زنش نشم عوعایی میشه خونمون خدا ...

ببین اگر از بابات کتک بخوری و حرف بشنوی صد شرف داره به اینکه بعدها بخوای بسوزی و بسازی 

سفت وایسا به بابات بگو اگر‌ نذاری جدا بشم فرار میکنم بدتر ابروت بره