2777
2789
عنوان

آبرو نمیمونه واسم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 75 پست

تمومش کن این رابطه رو منم شوهرم تو دوران نامزدی خودشو نشون داد ولی من من جدا نشدم موند تارفتیم سر خونه زندگیمون رفتاراش بدترم شد بعد چهار سال تازه آدم شد الان باهم هم خوبیم ولی وقتی به کارای گذشتش فکر میکنم ازش بدم میاد نذار برای تو هم اینجوری بشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا رو محترمانه بگو

بگو بددهنی میکنه و دست بلند کرده روم

الان که نرفتم بهتره ؟ یا برم و با یه بچه برگردم؟؟؟

یه کمم گریه و اینا قاطیش کن که دلش نرم بشه :)

هرجور میتونی خودتو نجات بده

داغون میشی کنارش

بخند، همین  
صیغه محرمیت خوندیم ! ولی اینجا مثه عقده همه میدونن

خوب بدونن بگو این مدت برای آشنایی بوده من شناختمش خیلی آدم نامرد بی وجدان بی تربیتی هس

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

به خونوادت قشنگ بگو بگو که تو همین چند روزه که حتی عقدم نکردیم اینطور رفتار میکنه باهام میخواید عقدش بشم کتکمم بزنه؟ حالا بعد عروسیم لابد قراره جنازه تحویلشون بده دور از جونت تو اگه دلایلتو واضح به خونوادت بگی قطعا طرف تورو میگیرن نامزدی دوران شناخته دیگه خداروشکر عقدم نشدی من همون اول عقد کردم بدون صیغه و ...

کات کن بابا مگه دیوونه ای

من دوس پسر داشتم  خیلی راحت کات میکردم چون خانواده ام نمیدونستن ولی الاننن این فرق داره  اگه کات بود عصه نمیخوردم که 

سلام عزیزم. حالت رو درک میکنم. وحق داری اینقدر مضطرب باشی.

به این فکر کن که الان که باید بهترین روزهای زندگیت باشه، داری از یک لحظه حضور این آقا رنج میکشی. چطور میخوای یک عمر کنار خودت تحملش کنی؟میتونی با همین آدم و رفتارهاش شب و روزت رو سر کنی... بخوابی و بیدار شی... مهمونی بری... کار کنی... بچه دار بشی... درددل کنی...همفکری کنی...تکیه کنی؟ اگه جوابت زیاد مثبت نیست،بدون به اندازه کافی دلیل برای به هم زدن این رابطه داری. مهم نیست اطرافیان چی میگن.کسی قرار نیست به جای تو زندگی کنه جانم. و اینکه برای ازدواج زیاد عجله نکن. چون تو لایق خوشبختی و خوشحالی هستی نه رنج و استرس. 🌻

مث من با یه بچه میخوای بری تو سرشون اونجوری بهتره یا از اول که هیچی نشده بهشون بگو انقدر بده اول کار ...

😭باز خوبه بچه رو بهت دادن اینجا خون راه میوفته بچه رو نمیدن فامیلمون بچه اشو چندین سال نزاشتن ببینه . به زنم هزارتا انگ خیانت و اینا نزدن خیر ندیده ها 

یه ماه  چون عاقام گفت رسم نداریم دختر تو صیغه بمونه ! بعد یه ماه اماده عقد شیم

ببین عزیزم اشتباه منونکن بخدا ماها چون محیطمون کوچیکه قربانی این خونواده ها میشیم منم بخاطر آبروي خونواده خودمو بدبخت کردم بماند که چن سال سختی کشیدم بدتر از کوزت اما دم نزدم آخرشم جدا شدم آدم بددهن بی فرهنگ هستش جداشو خودتو راحت کنفوقش خونوادت چن وقت اذیتت میکنن ایشالله یه آدم خوب میادمیری سرزندگیت 

سلام عزیزم. حالت رو درک میکنم. وحق داری اینقدر مضطرب باشی. به این فکر کن که الان که باید بهترین روز ...

مرسی از حرفات این عاقا رابطه ام میخواد میگه زنمی مشکل چیه میترسم قبل از بهم زدن کاری دستم بده والا . باید برم بگم دعا کنید قبول کنن چون این ادمی که من میبینم تعییر نمیکنه فقط بدتر میشه بدتر و بدترررر

توروقران خودتو نجات بده جوونیتو حروم نکن 

بخدا بد میکنی با خودت اگه بری با این ادم یه عمر زجر میکشی

توروخدا این بلارو سر خودت نیار 

هیچوقت ارامش نخواهی داشت هیچوقت حال دلت خوب نیست

دخترخاله من با همین فرهنگ شما بود صیغه براشون حکم عقد داشت و خیلی سخت گیر بود خانوادش اما پاشو کرد تو یه کفش گف نمیخوام مادرش میخواست دق کنه اما اهمیتی نداد باباش کاملا مستبد ولی گف خودم میکشم شب اولی که برم خونه این ادم تهدید کن هر راهی شده امتحان کن ولی نرو

تازه اون عقد کرده بود 

شما که یه صیغه یه ماهس