2777
2789

بچم ۲۴ ماهشه بلانت داره دکتر بریس نوشته اما من واقعا دل شکستم نمیدونم قراره چی بشه میشه هر اطلاعاتی دارید بدید ثواب داره 

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش

من نمیدونم بلانت چیه ولی انشالله بحق این شب های عزیز خدا بچتو شفا بده 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم پاهاش پرانتزیه 

خب یعنی دکتر نمیتونه براش کاری بکنه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خب یعنی دکتر نمیتونه براش کاری بکنه

دکتر برای طولانی مدت بریس تجویز کرده اما استفاده ازش خیلی سخته و روزی ۱۸ ساعت باید ببنده و گفت بازگشت داره 😔

دکتر برای طولانی مدت بریس تجویز کرده اما استفاده ازش خیلی سخته و روزی ۱۸ ساعت باید ببنده و گفت بازگش ...

بهرحال باید ۱۲ ماه حداقل استفاده کنه فیزیوتراپی بره اگه خوب نشد جراحی میکنن

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
دعا کنید چون دکتر گفت شاید با بریس خوب بشه و امکان بازگشت هم داره 

چشم عزیزم من دعا میکنم اما نگران نباشید

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
سلام دوست عزیز دختر من هشت ماهه هست پزشک اطفالش میگه مشکلی نداره ولی من احساس میکنم مچ پاش ب ...

دکتر بغدادی و توکلی و پنجوی از بهترینها هستن 

ان شالله که کوچولوی شما مشکلی نداشته باشه اما چک بشه خیالت راحت تره