2777
2789
عنوان

خانومایی که بچشون بیماری بلانت دارن میشه یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 44 پست
میشه بگی این سه تا دکتر که گفتی چه طوری میشه وقت گرفت بغدادی که رفتم گفتن ایران نیست پسر منم بلانت ...

09904385355 این تلفن منشی دکتر پنجویه زنگ بزن یا پیام بده ببین چی میگه اگه خود دکتر نبود بگو بهت دکتر معرفی کنه کمکت میکنه 

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌ خوب هستید حال بچتون چهطوره چنسالشه از بریس راضی هستی بهتر شده ?

استفاده کردم به نظرم خدارو شکر بهتر شد ولی بازم باید ببرم دکتر  معاینه کنه 

در روز چن ساعت بریس واسش بستی؟

دکتر پنجوی تونستی وقت بگیری؟

تا جایی که مقاومت نمیکرد میبستم یه روز زیاد یه روز کم 

ویتامین دی میدی؟

دکتر پنجوی تونستی وقت بگیری؟ تا جایی که مقاومت نمیکرد میبستم یه روز زیاد یه روز کم  ویتامین د ...

نه دکتر توکلی بردم گفت فقط باید وزنشو بیارم پایین بریس هم گف فقط تا حدودی چهار پنج کیلو اینا از فشار روی پاشو کم میکنه چنتا دکتر دیگه هم بردم اونا هم گفتن فقط وزنش بیاد پایین الان دوسه ماهه سفت و سخت زیر نظر متخصص رژیم میدم بهش بریس هم هر روز توی خونه میبندم براش 

اره قطره ویتامین د فورت روزانه دو قطره

دکتر پنجوی تونستی وقت بگیری؟ تا جایی که مقاومت نمیکرد میبستم یه روز زیاد یه روز کم  ویتامین د ...

شما دوباره عکس گرفتی؟ بهتر شده

تا چن وقت باید بریس استفاده کنه

وزن دخترت بالاست یا نرمال؟

زیر نظر کدوم دکتری

نه دکتر توکلی بردم گفت فقط باید وزنشو بیارم پایین بریس هم گف فقط تا حدودی چهار پنج کیلو اینا از فشار ...

سلام عزیزم 

الان بچه تون چطوره ؟ بهتر شده ؟ واسش بریس می‌پوشین ؟ کم کردن وزن تأثیر داشت ؟

عزیزم الان بچه ت چطوره ؟ میشه راهنمایی م کنی .  دکتر گفت پای بچه م بلانته 

چیکار کردی واسه درمانش

سلام عزیزم میشه بگین پسر شما بلانت داشت درمان شد .من دارم سکته میکنم

سلام

نه عزیز کامل درمان نشده هتوز تحت نظره فعلا باید تا میتونم وزنشو بیارم پایین فقط کنترل کردیم که پاش بدتر نشده البته مشگل پرتس هم داره

سلام عزیزم الان بچه تون چطوره ؟ بهتر شده ؟ واسش بریس می‌پوشین ؟ کم کردن وزن تأثیر داشت ؟

نه دیگه بریس گذاشتیم کنار فقط وزنشو کم کنترل میکنیم دتر تر نشده ولی خب دکتر میگه وزنشو کم کنی احتمال این هست که خوب بشه عمل نکنه