2777
2789

بابای من با دوست صمیمیش یه پاساژ دارن توی شهر 

(داداشای دوستشم اونجا کار میکنن)

بعد ما امشب دعوتیم خونه شریک بابام همون دوستش 

من سرکار بودم نیم ساعت پیش برگشتم نشستم توی اشپزخونه غذا بخورم فروشنده پاساژ اومد داخل و گفت برو کنار منن باهات بخورم😐😐😐😐

تعجب کردم این چرا اومد اینجا و میگه برو کنار با هم بخوریم 

مگه الان نباید بره خونشون

یهو داداشای دوست بابام اومدن سلام کردن نشستن پیش ما غذا بخورن با داداش کوچیکه هی دل نیدادن قلوه میگرفتن😂😬

با اینکه صد درصد مطمئنم پسره مجرده 

به مامانم گفتم موسوی(دختره)اینجا چکار میکنه گفت هیچی نگو بشین بخور بعدا بهت میگم😐

ممکنه صیغه اش کرده باشه 

چون خانواده دختره رو هم میشناسم و اینکه خیلیییی مذهبی و معتقدن 

دختره با اونا هزااااران درجه فرق داره و فضولم نیستم چون متوجه شده بودم پارسال که صیغه یه آدم بزرگسال شده و دختر درستی نیست نگیو چرا اینطوری میگی چون مردا رو تیغ میزنه و گولشون میزنه با چشمای خودم دیدم

میخوام اگر مامانم گفت صیغه شده بهش بگم دیگه نیاد سرکار چون توی پاساژ هم مثل خان رفتار میکنه اون روز یقه منو گرفته بود که چرا بدون اجازه وارد اتاق دخل شدی اگر چیزی گم بشه من میگم تو بودی😐😐😐😐😐😐😐😐

گفتم تو برو کارتو انجام بده پاتو از گلیمت دراز تر نکن دومن تو چکار من داری...

وووی کلا از دختره بدم میاد 

میترسم داداشم و بابامم هوایی کنه

حق دارم خداییش میترسم..

یکی از فروشنده ها عکس نامزدمو نشونش داده بود گفته بود عجب چیزیه😑

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

هیچییی نفهمیدم باور کن 

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب چیزیه چه دریده

دقیقا 

وقتی مبینمش دست خودم نیست حالم بد میشه

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
ساقیاتونو دوست دارم  

ساقی کی دقیقا؟