2777
2789
عنوان

کمک😭پسرکوچولوی من

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلوش چرک کرده،آنتی بیوتیک نداده دکتر؟؟

ن فقط گفت استا بده هروقت جاییش عفونت زد بیرون بیا دوباره آنتی بیوتیک بدم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

یا قاروق شده  یعنی همون تول  باید تول گیری بشه توسط کار بلد 

یا ناک   یعنی زبون کوچیکش افتاده باید بدی جا بندازن 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

لاهیجان 

آها میخاستم ببینم اگه مشهدی آدرس تلگیر خوب بهت بدم ببری پیشش 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
گیر کرده دیگ ماهی داشتیم میگم نکنه گیر کنه تو گلوش ب دکتر گفتم گفت ازین حرفا جلوی من نزن😭

وای عزیزم توروخدا یه کاری کن براش . چراغ قوه موبایلتو بذار تو دهنش چک کن کاملا . و آروم با انگشت اشاره ات بکن تو حلقش ولی مواظب باش اینجوری بچه رو خودت خفه نکنی 

تل گیر چرا تو شهر ما نیست ما مازندران هستیم تا حالا نشنیدم اینجا داشته باشه

حالا بپرس پرس و جو کن اگرم باشه درمیاد،ما آشنامون بچش دوسالشه سه هفته مریض بود خوب نمیشد کلی آنتی بیوتیک خورد بردنش پیش تل گیر درجا تبش اومد پایین

طفلي گلوش عفونت كرده خب🥺

دکتر بردم دیروز گفت عفونت نداره گلوش

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
دکتر اطفال نبر ببر پیش متخصص بعدم مهدم نفرست بچرو اگه زیاد مریض میشه 

مهد نمیره کلا دکترا اعتقاد ندارن ک چیزی گیر کنه تو گلو