2777
2789
عنوان

کمک😭پسرکوچولوی من

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 72 پست
شاید گلوش درد میکنه،،،حالا برای اطمینان حتما دکتر ببر بگو که شاید چیزی تو گلوش گیر کرده

عزیزم من الان نگاه کردم با گوشی زیر دندونای پایین و بالاش۴تا آفت ریز زده احتمالا تو دهنشم هست

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
یا قاروق شده  یعنی همون تول  باید تول گیری بشه توسط کار بلد  یا ناک   یعنی زبون ...

عزیزم من الان نگاه کردم با گوشی زیر دندونای پایین و بالاش۴تا آفت ریز زده احتمالا تو دهنشم هست

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میخوایی به دکتر نشون بده 

علایم هایی که میگی به قاروق یا همون که چیزی گلوش موندع باشم میخوره

وای عزیزم توروخدا یه کاری کن براش . چراغ قوه موبایلتو بذار تو دهنش چک کن کاملا . و آروم با انگشت اشا ...

اینجا بگم مسخره میکنن ولی من خیلی شنیدم بردن بچشون خوب شده ولی میگن عادت میکنه همیشه باید ببرن

خب میخوایی به دکتر نشون بده  علایم هایی که میگی به قاروق یا همون که چیزی گلوش موندع باشم میخور ...

فردا اول میبرم دکتر خودم الان فکر میکنم غذا نخوردنش ممکنه برا آفت دهنش باشه میسوزه چون بستنی رو میخوره ک خنکه

فردا اول میبرم دکتر خودم الان فکر میکنم غذا نخوردنش ممکنه برا آفت دهنش باشه میسوزه چون بستنی رو میخو ...

بچه ی منم که قاروق بود کم میخورد خیلی چیزارو نمیخورد.

هرجورخودت صلاح میدونی انجام بده ایشالله که کوچولوت زودی خوب شه

بچه ی منم که قاروق بود کم میخورد خیلی چیزارو نمیخورد. هرجورخودت صلاح میدونی انجام بده ایشالله که کو ...

اول ببرم دکتر شاید دهنش پر از آفت باشه اگ خوب نشد میبرم گلوشو نگاه کنن چیزی نباشه

به خاطر تب فك كنم آفت زده🥺 ببريدش دكتر شايد روشي يا دارويي داد درست شد 

میبرم بعدازظهر حتما😔

چی شد پسرتون بردین دکتر خوب شده

سلام عزیزم اره بهتره ممنونم😘