2777
2789
عنوان

کمک😭پسرکوچولوی من

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 72 پست
چی هست؟

غذا یا آشغال گیر میکنه گلو ی بچه که میبرن اونایی که بلدن درش میارن یا یه جوره خاص که ماساژ میدن میره پایین البته باید بلدش باشه هر کسی نمیتونه خودش ماساژ بده خدایی نکرده بچه رو خفه کنه

ن فقط گفت استا بده هروقت جاییش عفونت زد بیرون بیا دوباره آنتی بیوتیک بدم

خب وقتی بگلوش اشاره میکنه و چیزی نمیخوره و دهانش بوی عفونت و چرک میده،قطعا چرک کرده،معاینه نکرد گلوشو؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بپرس پرس و جو کن اگرم باشه درمیاد،ما آشنامون بچش دوسالشه سه هفته مریض بود خوب نمیشد کلی آنتی بی ...

اینجا بگم مسخره میکنن ولی من خیلی شنیدم بردن بچشون خوب شده ولی میگن عادت میکنه همیشه باید ببرن

وای عزیزم توروخدا یه کاری کن براش . چراغ قوه موبایلتو بذار تو دهنش چک کن کاملا . و آروم با انگشت اشا ...

نمیذاره بخدا منم جرات ندارم میترسم اگ چیزی هم باشه بدتر شه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
ببرینش پیش بندی سریعتر استخون نرمه شاید گیر کرده

نمیدونم کجاس

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
خب وقتی بگلوش اشاره میکنه و چیزی نمیخوره و دهانش بوی عفونت و چرک میده،قطعا چرک کرده،معاینه نکرد گلوش ...

چرا نگاه کرد دیروز گفت عفونت نداره

مهد نمیره کلا دکترا اعتقاد ندارن ک چیزی گیر کنه تو گلو

من آخرین بار پسرمو پیش یه متخصص عفونی اطفال خوب بردم که خوب شد پسر من یبار که دهنش خیلی بو میداد ده گلوش دون زده بود که حتی هیچی نمیتونست قورت بده اگه دهنش بوی عفونت میده تعجب میکنم چه دکتری بود آنتی بیوتیک نداد واقعا در مطب بعضی دکارارو باید گل گرفت نه تنها نسخشون تاثیر نداره مادر بدتر گیج میکنن 

آها میخاستم ببینم اگه مشهدی آدرس تلگیر خوب بهت بدم ببری پیشش 

😭🙏

اینجا بگم مسخره میکنن ولی من خیلی شنیدم بردن بچشون خوب شده ولی میگن عادت میکنه همیشه باید ببرن

اره میگن ولی الکیه والا،اینا هم بخاطر همین نمیبردن بچه رو انقد آنتی بیوتیک خورد بچه ضعیف شد ولی بردنش آب رو آتیش بود،پوست خیار و اینا بود بیشتر که در اومد،بچه ها چون بلعشون ضعیفه چیزی رو نجوئن سریع گیر میکنه چرک میکنه و تب میکنن بچه ها،اصلا تو آمریکا مادرا خودشون بلدن سرچ کن میاره،ببر بچه رو زودتر هم خودت هم بچه راحت میشین

من آخرین بار پسرمو پیش یه متخصص عفونی اطفال خوب بردم که خوب شد پسر من یبار که دهنش خیلی بو میداد ده ...

😔😭😔من دارم دق میکنم بخدا😔

شاید گلوش درد میکنه،،،حالا برای اطمینان حتما دکتر ببر بگو که شاید چیزی تو گلوش گیر کرده

دکتر بردم دیروز گفتم فک میکنم چیزی گیر کرده گلوش گفت ازین حرفا جلوی من نزن اصن😔

کجا

بپرس ببین کی بلده دور اطرافتون 

کسی که بلد باشه درش میارع یابا ماساژ خاصی که میده میره پایین هر چی که گلوش گیر کرده البته آدم مطمعن پیدا کن خودت یا کسی که بلد نیست بچه رو دس کاری نکنید خدایی نکرده مشکل دیگه ای پیش بیاد یا زبونم لال خفه اش کنید