سلام دوشب پیش و دیروز و نصفه امروز پسرم تب داشت دکتر میگه ویروس جدیده من فک میکنم چیزی تو گلوش گیر کرده چون هیچی نمیخوره هرچی هم میدم نهایت ی قاشق آبم میخوره داد میزنه همش دستش تو دهنشه گلوشو نشون میده دهنش بو میده آب دهنش میاد دوسال و۸ماهش شد امشب😔
ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
غذا یا آشغال گیر میکنه گلو ی بچه که میبرن اونایی که بلدن درش میارن یا یه جوره خاص که ماساژ میدن میره پایین البته باید بلدش باشه هر کسی نمیتونه خودش ماساژ بده خدایی نکرده بچه رو خفه کنه
خب وقتی بگلوش اشاره میکنه و چیزی نمیخوره و دهانش بوی عفونت و چرک میده،قطعا چرک کرده،معاینه نکرد گلوشو؟
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من آخرین بار پسرمو پیش یه متخصص عفونی اطفال خوب بردم که خوب شد پسر من یبار که دهنش خیلی بو میداد ده گلوش دون زده بود که حتی هیچی نمیتونست قورت بده اگه دهنش بوی عفونت میده تعجب میکنم چه دکتری بود آنتی بیوتیک نداد واقعا در مطب بعضی دکارارو باید گل گرفت نه تنها نسخشون تاثیر نداره مادر بدتر گیج میکنن
اینجا بگم مسخره میکنن ولی من خیلی شنیدم بردن بچشون خوب شده ولی میگن عادت میکنه همیشه باید ببرن
اره میگن ولی الکیه والا،اینا هم بخاطر همین نمیبردن بچه رو انقد آنتی بیوتیک خورد بچه ضعیف شد ولی بردنش آب رو آتیش بود،پوست خیار و اینا بود بیشتر که در اومد،بچه ها چون بلعشون ضعیفه چیزی رو نجوئن سریع گیر میکنه چرک میکنه و تب میکنن بچه ها،اصلا تو آمریکا مادرا خودشون بلدن سرچ کن میاره،ببر بچه رو زودتر هم خودت هم بچه راحت میشین
کسی که بلد باشه درش میارع یابا ماساژ خاصی که میده میره پایین هر چی که گلوش گیر کرده البته آدم مطمعن پیدا کن خودت یا کسی که بلد نیست بچه رو دس کاری نکنید خدایی نکرده مشکل دیگه ای پیش بیاد یا زبونم لال خفه اش کنید