2821
2789

از بچه گی تو خونواده ای بزرگ شدم ک اهل رفت امد با هیچ کس نبودن با هیچ کس 

مادرم صبح تا ظهر میرفت سرکار بعد میگرفت میخابید عصر ها کلا همش خواب بود. 

خونه زندگیمون همیشه درهم و برهم و کثیف بود 

محبتی تو خونه نبود اصلا 

بابام معتاد بود و هس 

بعد مامانم مریض شد بعدش هم بخاطر مشکل اعصابش معتاد شد 

ی چیز بگم شاید باورتون نشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دوستان با اجازه استارتر میشه لینکی که میذارم رو برید و براش گزارش بزنید خواهشا ممنون میشم  ...

بعضی تاپیک ها استارترش گناه داره تو همه تاپیک ها نذار عزیزم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

ما از بس ک با هیشکی رفت امد نداشتیم 

بعد از عقد من خونه بردارشوهرم اینا رفتیم 

برادرشوهرم گفت ملاقه رو بده من نمی فهمیدم چی رو میگه خودمو زدم ب حالت تهوع سریع رفتم سمت سرویس ها 

ما از بس ک با هیشکی رفت امد نداشتیم  بعد از عقد من خونه بردارشوهرم اینا رفتیم  برادرشوهر ...

خوب به فکرت رسیده

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

همشه مادرم افسرده بود همیشه 

هیچ وقت با کسی رفت امد نمیکرد 

وای تو دبیرستان همش بهم میگفت دوست بدرد نمیخوره با کسی دوست نشی و من با هیچ کدوم از همکلاسی هام دوست نمیشدم از ترس حرفای مامانم 

خیلی زندگیم درد داره 

خیلیا رو نمیگم 

فقط اینو بگم مامانم هیچ وقت خونه اش مرتب نبود 

ی ادم فوق العاده بی نظم و کثیف

الانم من اصلا حال و حوصله خونه تمییز کردن ندارم با اینکه ازدواج کردم همین موضوع باعث شده ترس داشته باشم کسی خونمون میاد 

خیلی دلم میخاد اهل رفت و امد باشم  خونه ام تمییز باشه  میشه راهکا تری بدین  خسته ش ...

راهکار اینه که شروع کنی برنامه ریزی کردن، و خودتو عادت بدی هروز یه تایمی رو اختصاص بدی به تمیز کردن و مرتب کردن خونه، و هر وقت وسیله ای برمی‌داری همون موقع سرحاش بذاری و هر وقت بخودت گفتی حوصله انجامش ندارم، همون لحظه بدون اینکه فکر کنی پاشی، و اون کارو انجام بدی بعد یمدت عادت می‌کنی به نظم و روی روال میای و انگیزه ت بیشتر میشه وقتی خونت تر و تمیز باشه کم کم حس خوبی هم میگیری خودت، و دوست داری رفت و آمد کنی

2825
2823
2791
2779
2792