2821
2789

از بچه گی تو خونواده ای بزرگ شدم ک اهل رفت امد با هیچ کس نبودن با هیچ کس 

مادرم صبح تا ظهر میرفت سرکار بعد میگرفت میخابید عصر ها کلا همش خواب بود. 

خونه زندگیمون همیشه درهم و برهم و کثیف بود 

محبتی تو خونه نبود اصلا 

بابام معتاد بود و هس 

بعد مامانم مریض شد بعدش هم بخاطر مشکل اعصابش معتاد شد 

ی چیز بگم شاید باورتون نشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوستان با اجازه استارتر میشه لینکی که میذارم رو برید و براش گزارش بزنید خواهشا ممنون میشم  ...

بعضی تاپیک ها استارترش گناه داره تو همه تاپیک ها نذار عزیزم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

ما از بس ک با هیشکی رفت امد نداشتیم 

بعد از عقد من خونه بردارشوهرم اینا رفتیم 

برادرشوهرم گفت ملاقه رو بده من نمی فهمیدم چی رو میگه خودمو زدم ب حالت تهوع سریع رفتم سمت سرویس ها 

ما از بس ک با هیشکی رفت امد نداشتیم  بعد از عقد من خونه بردارشوهرم اینا رفتیم  برادرشوهر ...

خوب به فکرت رسیده

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

همشه مادرم افسرده بود همیشه 

هیچ وقت با کسی رفت امد نمیکرد 

وای تو دبیرستان همش بهم میگفت دوست بدرد نمیخوره با کسی دوست نشی و من با هیچ کدوم از همکلاسی هام دوست نمیشدم از ترس حرفای مامانم 

خیلی زندگیم درد داره 

خیلیا رو نمیگم 

فقط اینو بگم مامانم هیچ وقت خونه اش مرتب نبود 

ی ادم فوق العاده بی نظم و کثیف

الانم من اصلا حال و حوصله خونه تمییز کردن ندارم با اینکه ازدواج کردم همین موضوع باعث شده ترس داشته باشم کسی خونمون میاد 

خیلی دلم میخاد اهل رفت و امد باشم  خونه ام تمییز باشه  میشه راهکا تری بدین  خسته ش ...

راهکار اینه که شروع کنی برنامه ریزی کردن، و خودتو عادت بدی هروز یه تایمی رو اختصاص بدی به تمیز کردن و مرتب کردن خونه، و هر وقت وسیله ای برمی‌داری همون موقع سرحاش بذاری و هر وقت بخودت گفتی حوصله انجامش ندارم، همون لحظه بدون اینکه فکر کنی پاشی، و اون کارو انجام بدی بعد یمدت عادت می‌کنی به نظم و روی روال میای و انگیزه ت بیشتر میشه وقتی خونت تر و تمیز باشه کم کم حس خوبی هم میگیری خودت، و دوست داری رفت و آمد کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز