2777
2789

چند روزه گاهی پسر ۱۰ سالم میگه سرم درد میکنه اوایل وقتی ازش میپرسیدم میرفت تو فکر و بعد میگفت نمیدونم یه حسی دارم. انقدر ک ازش میپرسم .دو سه روز خوب بود، امشب هم گفت سرم درد میکنه ولی حال عمومیش خدا رو شکر خوبه و بازیگوشیش و خورد و خوراکش رو داره اما من دارم از استرس جون میدم .کسی تجربه داشته؟به نظرتون بچه ها هم سر درد میگیرن؟

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما ببرش دکتر اما قبلش خودت ازش بپرس کجای سرش و ببین کی بدتر میشه سر درد صد تا علت میتونه داشته باشه

دندون در اوردن، عفونت سینوس که با باد سرد بیشتر میشه، درست کار کردن سیستم گوارش، ضعیف شدن چشم خودت بتونی منشاش را پیدا کنی خیلی راحت تری من چند مورد دیدم چشم بچه ضعیف سده بود ده میگفت سر دردم

نمیدونم ولی داره نوش میزنه 

پسر من هم تقریبا ده ساله وقتی از مدرسه میاد میگه سرم درد میکنه....علتش هم جیغ زدن معلمش بود‌...ولی بردمش دکتر غدد گفت این هنوز خیلی بچست و خیلی زوده برای بلوغ ....ولی گفتم آزمایش کلی بنویسه ....آزمایش داد باید فردا برم جواب بگیرم ببرم دکتر ببینم چی میگه

حتما ببرش دکتر اما قبلش خودت ازش بپرس کجای سرش و ببین کی بدتر میشه سر درد صد تا علت میتونه داشته باش ...

میگه همه سرم یا بالا سرم.خودشم نمیدونه بیشتر وقتی بش فکر میکنه یا ازش میپرسم.و زیاد به گوشی نگاه میکنه.دندون هم لثه ش پف کرده چند روز پیش درد بدی داشت میخواد در بیاد، خیلی عوامل هست نمیدونم از چیه.الانم قرص دادم میگه قطع شده به نور زیاد هم حساسه.به نظرتون ام آر آی بگیرم کامل مشخص میشه؟

پسر من هم تقریبا ده ساله وقتی از مدرسه میاد میگه سرم درد میکنه....علتش هم جیغ زدن معلمش بود‌...ولی ب ...

ان شاالله که چیزی نیست عزیزم.پسر شمام درشته؟جوش هم میزنه؟