2777
2789
عنوان

چقدر شماها بزرگ شدید 😺

337 بازدید | 30 پست

من بیست سالمه.  نهایتا به درس و دانشگاهم برسم و یه درامد کوچولو داشته باشم هنر کردم (یکی از بهترین دانشگاهام رشته مم میشه گفت تاپه یعنی خنگ نیستم زیاد  

امروز یه تاپیکی خوندم همه هم سنام هم سرکار میرن هم بچه دارن هم درس میخونن هم مسئولیت خونه زندگی دارن واقعا شماها زود بزرگ شدید یا من مشکل خاصی دارم ؟

من که حداقل تا ۱۵ سال آینده قصد ازدواج ندارم اما حتی گاهی مسئولیت خودمم نمیتونم قبول کنم   

🍦🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

طاعاتتون قبول حق

ادمایی که توسن کم بهشون مسولیت سپرده میشه پخته ترند و مجبورند زود بزرگ بشند و سختی زیاد کشیدند تو سن پایین امادیدم بعضیا بالای سی سال هستند اما هنوز بچه اند متاسفانه

یعنی هرکس رشتش تاپ نباشه.. خنگه؟؟😐😅 دوستان من از طرف ایشون عذرخواهی میکنم.. اشتباه لفظی بود😅😂❤️

خوبه تو این مملکت طرف راحت با ۳۰ هزار اگه سهمیه داشته باشه میتونه دکتر بشه چ افتخاریه انگار

ته عزیزم شما عادی هستید.من از کودک همسری متنفرم

یعنی 18 ساله بچس؟😐😂 این چه حرفیه خدایی.. 18 سال که دیگه کودک همسری نیست عزیز چه برسه به ۲۰ سال سن😅

اما خب هرکس الویتی برای زندگیش داره..

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
خوبه تو این مملکت طرف راحت با ۳۰ هزار اگه سهمیه داشته باشه میتونه دکتر بشه چ افتخاریه انگار

نه واقعا راحت نیست.. البته خب برای یه عده مثل رتبه یک و اینا که میلیونی و میلیاردی خرج میکنن سخت نیست خیلی..

وگرنه بقیه دوستان زیاد نتیجه نمیگیرن..اگرم باشه واقعا سخته..

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•