2777
2789
عنوان

برای کنکور دی ۱۴۰۲

1108 بازدید | 61 پست

میخوام از الان بخونم برای دی ۱۴۰۲ 

برای تیر فکر نکنم برسم چون دوست دارم پرستاری قبول شم 

دولتی تو تهران برای همین میدونم باید زیاد وقت بزارم 

نظرتون ؟

الان اگه تیر کنکور بدم برای بار دوم کنکور دادم 

ینی پشت کنکورم میخوام تقریبا برای بار دوم بمونم پشت کنکور

1402 دی کنکور نیس

گفتن اردیبهشت که😩

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وسط سوال پرسیدنت منم یه چیزی از تو بپرسم که بزرگتری ازم 

من یازدهمم و رشتم تجربیه هیچی نخوندم دهم و یازدهم تا اینجا فقط بلدم موضوع درس چیه 

از الان بخونم پزشکی استان تهران قبول میشم؟ 

تو رو خدا انید الکی نده صادقانه بگو

ببین وسط سوال پرسیدنت منم یه چیزی از تو بپرسم که بزرگتری ازم  من یازدهمم و رشتم تجربیه هیچی نخ ...

دقیقاً منم دهم تجربی هستم فقط برای فیزیک تست زدم اگه از بعد امتحان خرداد تست زنی رو شروع کنم میتونم ؟

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...
ببین وسط سوال پرسیدنت منم یه چیزی از تو بپرسم که بزرگتری ازم  من یازدهمم و رشتم تجربیه هیچی نخ ...

تو تابستون کل دهم و یازدهم رو بخون

وقت داری 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
اگ برای تیر بخوام بگم اونو ۴۰ میتونم بزنم ینی منطقی گفتم اگ بخوام دست بالا بگم ۶۰ میتونم😂

عزیزم پس خوبه تلاش کن ولی مغرور نشو من خودم به عشق پرستاری موندم پشت کنکور ۲ سال نتونسم سراسری قبول شم😢