2777
2789
عنوان

برای کنکور دی ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 61 پست

سلام بچه ها ما یه کانال تدریس فیزیک زدیم با بچه های 1402 درصد بالا تو فیزیک یه تیم هستیم(تازه تاسیسه) قراره برای بچه های 1403 و به بعد خدمات ارائه بده محتویات داخل کانال رایگانه دوس داشتین عضو شین ضرر نداره ایشالله از شهریور یا مهر اینا برای کنکور 1403 استارت میزنه مطمئن باشید پشیمون نمی شید.موفق باشید❤

لینک کانال تلگرام:https://t.me/physics_hoseinpour

دقیقا نمیدونم از کجا شروع کنم و چطوری شروع کنم

ولی روزای تاریک زندگیم روزایی که پر از نا امیدی توی وجودم بود با آشنایی با گروه اموزشی مهرشاد سبطی روشن شد 

به جرات میتونم بگم بهترین تیم و مشاورای کنکور هستن که توی عمرم دیدم 

من هیچ وقت توی همچین مسیری قرار نگرفته بودم و خداروشکر که زودتر با آقای سبطی و تیم خوبشون آشنا شدم .

مشاوری که داشتم خیلی دقیق و منظم بودن توی کار هاشون و به طور دقیق پیگیری میکردن

تحلیل هاشون از گزارش کار خیلی خوبه و اگه ایرادی باشه توی کار حتما میپرسن که مشکل چی بوده خیلی با حوصله هستن هر وقتم سوالی بپرسم با آرامش جواب میدن نه مثل خیلی موسسه های دیگه که سر دانشن آموز منت میزارن برای تایمی که وظیفشونه 

توی مشکلاتم راهنمایی تون میکنن وباعث میشن که آرامش ذهنی داشته باشین یعنی درواقع کلهم اجمعین خیالم راحت 

توی تماس هاشون هم که نگم اصلا واقعا عالی هستن جوری انگیزه میدن به آدم و باعث میشن راحت و ریلکس و بدون دغدغه باشی 

و اینکه مشکلایی که در طی یه هفته داشته باشی میتونی با مشاورت درمیون بزاری و اون ها هم خیلی راحت با راهنمایی هاشون کمک میکنند.

در ارتباط با آزمون هایی که برگزار میکنن هن باید بگم بی نظیره کلی نکته ریز و درشت میشه ازش بیرون کشید که نمونش توی هیچ کدوم از کتاب های درسی و کمک درسی بیرون نیست

جزواتشون‌هم که خیلی کامل و کم حجمه

همایش ها جلسات مشاوره هم ک عالی

هر چی بگم کم گفتم از این تیم خوب و قوی.

آقای سبطی باعث شدن زندگی من آیندم زیرو رو بشه

من تا آخر عمرم به آقای سبطی و تیم خوبشون مدیونم و تونستم کمی از خستگی ها و زحماتشون رو با نتیحه عالیم از بین ببرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.