2777
2789
عنوان

برای کنکور دی ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 61 پست
واقعا؟ عزیزن آخه اینایی که دارن از دهم میخونن و من نخوندم خیلیییی استرس میگیرم  بعد میگم نکنه ...

ن بابا همش حاشیه هایی هست ک میخوان بقیه رو دل سرد کنن تو ۳ ماه مونده ب کنکور هم متوجه میشی ک میشد در سال آخر خوند و رتبه خوبی کسب کرد به جرف بقیه توجه نکن ایشالله موفق بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر منم تازه میخوام بخونم و برای کنکور دی

ولی الان که ثبت نام کنکوره فقط برای تیر هست؟ 

منم ترمیم معدلم نکردم ..دو دلم که برای شهریور امسال برم یا چیکار کنم

ولی مطالبو خوب یادبگیری و برنامه بریزی و تست بزنی و به خودت اعتماد داشته باشه میتونی❤

ن بابا همش حاشیه هایی هست ک میخوان بقیه رو دل سرد کنن تو ۳ ماه مونده ب کنکور هم متوجه میشی ک میشد در ...

عزیزم خیلییی ممنونم از راهنماییت❤

مرسی که بهم دلگرمی دادی😘💖

با آرزوی بهترین ها برای تو مهربون جان

اره میتونم دهم و یازدهمو جمع کنم پیش خوانی دوازدهمو نمیدونم

نمیخواد پیش خوانی کنی 

دهم و یازدهم رو تابستون جمع کن 

نه ماه باقی مونده هم دوازدهم رو بخون

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

اینو‌امتحان نکردم و نمیتونم امتحان کنم چون مدرسه من خیلی سخت گیری میکنن  ولی شنیدم که غیرانتفا ...

اهاا که اینطور ممنون عزیزم 

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...
اره موافقم👍 مرسی از کمکت ❤😘

خواهش میکنم عزیزم

موفق باشی 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

عزیزم خیلییی ممنونم از راهنماییت❤ مرسی که بهم دلگرمی دادی😘💖 با آرزوی بهترین ها برای تو مهربون جا ...

خواهش میکنم گلم حرفامم بدون کلیشه و تعارف زدم بدون ک حقیقته خودت یه زمانی بهش میرسی😘