2777
2789

پسرم چند روز دیگه میره تو ۱۱ ماهگی.

جدیدا این رفتار رو ازش میبینم.

مثلا اگر سرش بخوره به پایه مبل و خیلیییی کم دردش بگیره الکی ادای گریه کردن درمیاره بعد دوباره الکی سرشو میزنه به همون قسمت و دوباره گریه میکنه.

یا مثلا امروز اومد دست منو گاز بگیره اشتباهی دست خودشو گازگرفت بعد گریه کرد و یه چند ثانیه نگاه دستش کرد دوباره همونجارو یه کم آرومتر دندون گرفت و دوباره گریه کرد.

این رفتارا به شکلای متفاوت تا الان چندبار ازش دیدم.

بنظرتون عادیه؟؟؟

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میپرسم قد و وزن پسرتون چقدره؟ و اینکه روزی چند وعده و چه مقدار غذا میخوره؟

غذا ک صفر بزور با سرنگ روزی دو وعده بدم هنر کرددم

وزن ۸وخرده ای قد۷۸

ازشما چنده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
غذا ک صفر بزور با سرنگ روزی دو وعده بدم هنر کرددم وزن ۸وخرده ای قد۷۸ ازشما چنده

پسر من خوراکش بد نیست ولی باید مثل حلیم باشه اصلا دوندار نباشه که بخوره.

وزنش ۱۰ کیلو قدش ۷۴.

یه کم نگران قدشم.بنطرتون کمه؟

ممکنه بعد از یکسالگی جبران کنه؟

خدایا شکرت
پسر من خوراکش بد نیست ولی باید مثل حلیم باشه اصلا دوندار نباشه که بخوره. وزنش ۱۰ کیلو قدش ۷۴. یه ک ...

ن اصلا عالیه اصلا نگران نباش کاملا نرماله

پسر من قدش بالای نموداره وگرن پسر شما رو رنج نرمال پیش میره

اگه دوست داری قد بلندتر شه بهش مولتی حاوی زینک بده

عزیزم شما هنوز غذا هاشو میکس میکنی یا غذای سفره میخوره

نمیدونم چطوری بهش غذا سفره بدم عوق نزنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ن اصلا عالیه اصلا نگران نباش کاملا نرماله پسر من قدش بالای نموداره وگرن پسر شما رو رنج نرمال پیش می ...

خدا حفظ کنه پسرتون رو.

والا من همه چی تو غذارو میکس میکنم فقط برنجشو از خرده استفاده میکنم و میذارم کامل نرم بشه اما میکسش نمیکنم یه کم دونداره.

نه هنوز غذای سفره نمیدم.

یعنی نمیتونه بخوره.

تف میکنه همشو.

ممنونم.والا واسش شربت استئوکر گرفتم الان دو روزه بهش میدم.

البته خودم قدم ۱۷۰ هست و باباش ۱۷۲ و ۱۷۳.

انتظار خیلی بلند نمیتونم داشته باشم.ولی خب میخوام تلاشمو کنم

خدایا شکرت
خدا حفظ کنه پسرتون رو. والا من همه چی تو غذارو میکس میکنم فقط برنجشو از خرده استفاده میکنم و میذارم ...

عزیزم قطره مولتی ویتامین کیدزی بده من میدم پسرم رشد قدش خوبه

من ۱۶۵ باباش۱۸۰