2777
2789

برای میز بغلی ..برای میز پشتی ... ردیف کناری و...

بنویسم ...

امروز حوصله کل کل کردن با شما رده پایینها را ندارم لطفا دهنتان را بسته نگهدارید و اگر حرفی دارید لطفا به خودتان بگویید 

بدون تشکر 

یا برای یه آدم رو مخ کلاس بنویسم (حیف بهم جزوه میده😑)

لطفا سکوت را پیشه کن تا پیشه ات را سکوت نکردم 

خلاصه که همینا باعث شده بودن پارسال بخوام خودکشی کنم😊😊

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

🥲💔

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

خسته شدم ای کاش یه روز برم ببینم سکوته ..سکوت ..همه چیزهای رو مخ و پر صدا مثل ضبط صوتی که با برق کار میکرد خاموشه...سکوت...

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گور بابای همه شون 

خستم

خسته شدم ای کاش یه روز برم ببینم سکوته ..سکوت ..همه چیزهای رو مخ و پر صدا مثل ضبط صوتی که با برق کار ...

کاش لازم نبود فردا برم مدرسه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

اتفاقا منم امسال میخواستم خودکشی کنم🥲 البته پارسال هم میخواستم

خستم

لحظه های قشنگ زندگیت رو واسه چندتا دختر بی تربیت خراب نکن تنها برو تنها بیا من در تمام دوران تحصیلم حتی دانشگاه با کسی نزدیک نشدم سرم تو لاک خودم بود 

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

لحظه های قشنگ زندگیت رو واسه چندتا دختر بی تربیت خراب نکن تنها برو تنها بیا من در تمام دوران تحصیلم ...

من کل امروزو یا گریه کردم یا ناخنامو با دندون فشار دادم درسم نخوندم کلی هم غیبت داشتم دیگه بخوام نرم راهمم نمیدن 🥲💔 چیکار کنم

من کل امروزو یا گریه کردم یا ناخنامو با دندون فشار دادم درسم نخوندم کلی هم غیبت داشتم دیگه بخوام نرم ...

نه فردا برو همین الان شروع کن به درس خوندن فوقش چهار ساعت درس میخونم من اینقدر اذیت شدم موقع تحصیل ولی هیچ کس خبر نداره حتی مامانم دلم لک زده برم درس بخونم مدرسه بدون استرس وناراحتی با اینکه بیست و هشت سالمه

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

با افتخار سرتو بالا ببر برو امتحان بده یا درس ها رو جواب بده  با کلاس وباوقار جوری که حتی دبیرهات یاد نداشته باشن 

همکلاسی های وحشیتو کنار بزار حذفشون کن کلا هر کسی که اذیتت کرد جوری رفتار کن که اصلا وجود نداره عزیزم 

نه فردا برو همین الان شروع کن به درس خوندن فوقش چهار ساعت درس میخونم من اینقدر اذیت شدم موقع تحصیل و ...

باشه ممنونم ازتون🥲🤍