2777
2789

سلام مامانا من هفته بعدی وارد ماه نهم میشم دو هفته پیش کمی اسهال و شکم دردم زیاد بود الان دیگه مشکل اسهال ندارم ولی هرزگاهی معدم درد میکنه 

از اون موقع تا الان اشتهام که از قبل کم بود تا الان خیلی خیلی کم شده تا دو لقمه میخورم رو دلم میمونه و همش احساس سیری دارم و حتی تهوع هم دارم 

واقعا نمیدونم با خودم چیکار کنم تو این ماه ک ماه وزن گیری بچمه منم هیچی نمیتونم بخورم واقعا اعصابم خورد میشه

به دکتر و بهداشت هم میگم هیچی نمیگن فقط میگن قرصای ویتامینتو بخور

نمیشه برا معدم چیزی بخورم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه میگن لیدی ممکنه برا جنین حساسیت ایجاد کنه میترسم از ریسکش🤦🏻‍♀️

نه بابا الکی گفته من ماه آخر بارداری سه قوطی خوردم بچم از دو کیلو شد سه کیلو و خورده‌ای الان هم نه حساسیت دارنه هیچی دوستام هم استفاده کردن راضی بودن و بچشون مشکلی نداشت

غذاهای ابکی بخور

اجیل

میوه

کباب

با حجم کم و تهداد وعده های بیشتر جلو برو

ویتامیناتو منظم بخور اشتهات زیاد میشه 

لیدی میلم حساسیت زا نیست

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

با قرص تهوع حالت بهتر بود؟ یعنی منم قرص تهوع بخورم بهترمیشم؟🤔

آره با قرص اصلاااا بالا نمیاوردم الان چند روزه قرص نمیخورم ببخشید اسهال شدم و بالا میارم و سوزش معده و…

چرا بعضیا میگن بچشون دچار حساسیت شده و تا یه سال بعد تولد درگیر بودن

من لیدی میل نخوردم بچمم حساسیت به پروتئین گاوی داشت اصلا ربطی نداره به این چیزا حساسیت

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

من لیدی میل نخوردم بچمم حساسیت به پروتئین گاوی داشت اصلا ربطی نداره به این چیزا حساسیت

عزیزم حالا شما برو تاپیکای عـوارض لیدی میل بعضیا میزنن تو سرشون میگن بچمون با لیدی میل حساسیت بدی گرفته منم رو اونا میگم 

ارزش ریسکشو نداره حاضرم بچم کم وزن بیاد ولی مشکل نداشته باشه