یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهتر از نگه داشتن پول هست بالاخره ولی من جات بودم یه حساب پس انداز قرضالحسنه رسالت باز میکردم پول اضافه میریختم داخلش دو ماه یکبار پولت جمع کن یه تیکه طلای چیزی بخر حالا یا پارسیان یا طلا اونجوری هم یکم امتیاز وام میگیری هم دو ماه یکبار کارمزد طلافروشی اینا میدی نه هر ماه
عزيزم شما كدوم بانك ميزاريد من بانك ملى هستم الان خيلى هزينه نگهداريش زياد شده من برنداشتم ولى اصلا ...
فقط ملی داره منم ملی میزارم
اره چون وام دو درصدی رو برداشتن
ولی بازم میدونی خیلی بهتر از،اینه تو خونه باشه دزد زدن یه لحظست
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
آره وقتى به دزد فكر كنى كه خيلى خوبه من نزديك سه ساله اصلا نرفتم ببينم چه خبره فكر كنم نصف پول طلامو ...
اوه عجب کاری کردی! سودش بالاست خواهر هجده درصده
چطور خود بانک بهت زنگ نزده
ببین تو اون برگه که امصا کردی نوشته اگه تا چهار سال فک کنم نری سراغش بانک میتونه توقیف طلااا رو داسته باشه حتما برو ببین چخبره
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)