2777
2789
عنوان

سکه پارسیان برای پس انداز ماهیانه خوبه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 100615 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر از نگه داشتن پول هست بالاخره ولی من جات بودم یه حساب پس انداز قرض‌الحسنه رسالت باز میکردم پول اضافه میریختم داخلش دو ماه یکبار پولت جمع کن یه تیکه طلای چیزی بخر حالا یا پارسیان یا طلا اونجوری هم یکم امتیاز وام میگیری هم دو ماه یکبار کارمزد طلافروشی اینا میدی نه هر ماه 

بهتر از نگه داشتن پول هست بالاخره ولی من جات بودم یه حساب پس انداز قرض‌الحسنه رسالت باز میکردم پول ا ...

آره ب قول عزیزی پول بدی آفتابه پلاستیک هم بخری بهتر از نگهداشتن پوله ممنون از لطفت عزیزم حق با شماست 

منم نطرمو بهت بگم ببین من چند سالی هست که این کارو میکنم پولم دو سه به بالا باشه یا وامی دراومده ب ...

عزيزم شما كدوم بانك ميزاريد من بانك ملى هستم الان خيلى هزينه نگهداريش زياد شده من برنداشتم ولى اصلا صرف نداره

خدا جونم شکرت برا همه چى
عزيزم شما كدوم بانك ميزاريد من بانك ملى هستم الان خيلى هزينه نگهداريش زياد شده من برنداشتم ولى اصلا ...

فقط ملی داره منم ملی میزارم

اره چون وام دو درصدی رو برداشتن 

ولی بازم میدونی خیلی بهتر از،اینه تو خونه باشه  دزد زدن یه لحظست

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
فقط ملی داره منم ملی میزارم اره چون وام دو درصدی رو برداشتن  ولی بازم میدونی خیلی بهتر از،این ...

آره وقتى به دزد فكر كنى كه خيلى خوبه من نزديك سه ساله اصلا نرفتم ببينم چه خبره فكر كنم نصف پول طلامو بايد بدم هزينهزنگهدارى😄

خدا جونم شکرت برا همه چى
آره وقتى به دزد فكر كنى كه خيلى خوبه من نزديك سه ساله اصلا نرفتم ببينم چه خبره فكر كنم نصف پول طلامو ...

اوه عجب کاری کردی! سودش بالاست خواهر هجده درصده

چطور خود بانک بهت زنگ نزده 

ببین تو اون برگه که امصا کردی نوشته اگه تا چهار سال فک کنم نری سراغش بانک میتونه توقیف طلااا رو داسته باشه حتما برو ببین چخبره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
اوه عجب کاری کردی! سودش بالاست خواهر هجده درصده چطور خود بانک بهت زنگ نزده  ببین تو اون برگه ...

اى واااى خوب گفتى خواهرى من اصلا نميدونستم حتما حتما ميرم 

خدا جونم شکرت برا همه چى
من کلی سکه پارسیان خریدم  یعنی هر پولی که دستم میموند نمیخاستم سریع سکه می‌گرفتم ماشین خریدنی ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی اخه منم تازه کیا وزن پایین میخرم تنها راهیه بتون پس انداز کنم پولمو نخورم ۵۰یا ۱۰۰سوتی میتونم بخرم

من کلی سکه پارسیان خریدم  یعنی هر پولی که دستم میموند نمیخاستم سریع سکه می‌گرفتم ماشین خریدنی ...

سلام میشه بابت خرید راهنماییم کنی؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂