2777
2789
عنوان

سکه پارسیان برای پس انداز ماهیانه خوبه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 100419 بازدید | 69 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز خیلی خوبه ما سال ۹۷ همینجوری الکی ی سکه ۱۰۰ هزار تومنی خریدیم هفته پیش بردیم بفروشیم گفت ش ...

درسته ولی سال ۹۷ صدتومن زیاد بود . فقط داریم خودمو نو گول میزنیم که سود کردیم ..

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
نه عزیزم سکه و اینا کلا خوب نیست برای پس انداز طلای دست دوم بهتره

خود طلافردشا مییگن واسه پس انداز،سکه و مارسیان بهتره

بر جه اساسی میگی خوب نیست؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
من کلی سکه پارسیان خریدم  یعنی هر پولی که دستم میموند نمیخاستم سریع سکه می‌گرفتم ماشین خریدنی ...

به من بگو

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
به من بگو

ببین خواستی بخری قیمت طلا رو نگاه کنید تقسیم بر ۱۰بکن میشه قیمت ۱سوت

طلا فروش می‌تونه ۲۵هزار هم روی اون پول بکشه بیشتر نه 

فروختنی هم دقیقا همین فرمول قیمت طلا تقسیم ۱۰

بعد اگه ۲سوت خواستی اون عددی ک تقسیم بر ده کردی اومد رو ضربدر ۲میکنی ولی اجرت همون ۲۵هزاره

چ خوب مرسی از راهنماییت گلم

منم نطرمو بهت بگم

ببین من چند سالی هست که این کارو میکنم

پولم دو سه به بالا باشه یا وامی دراومده باشه طلا دست دوم بی اجرت میخرم که استفادش هم کنم تو عروسیا و اینور اونور به دلم نمونه

پولم کمتر باشه مارسیان میخرم

واقعیت اینه سر هیچکدوم سود نمیکنی فقط ارزش پولت حفظ میشه و جا نمیمونی و صمن اینکه وقتی خواستی تیدیل به زمین و خونا و ماشین و طلا بزرگ کنی همین ریزه ها حسابی به کارت میاد 

ولی خود طلافروشی که مطمئنه و همیشه ازش میگیرم بهم میگه برای مس انداز اشتباا میکنی طلا دست دوم برمیداری چون ما هفت درصد سود خودمونو بهرحال ازتون میگیرم این میشه ضررت.اگه بهر پس اندازه مارسیان بردار.من چون طلاهامو میزارم بانک با اونم وام میگیرم طلا بهترمه.صمن اینکه عروسی چیزی باشه درمیارم از بانک استفادا میکنم