2777
2789

من هفته ی سیزدهمم الان 

بعد اولش فکر کردم سرما خوردم سردرد و سرفه و آبریزش و خلاصه علائم سرماخوردگی بود

پریروز حالم خیلی بد شد رفتم دکتر سرم و آمپول زد و گفت چیزی نیست سرماخوردگیه 

حالا از همون روز حس بویاییمو از دست دادم واقعا کلافه ام.

تست هم ازم نگرفتن بفهمم کروناس یا سرماخوردگی...

دو دوز هم واکسن زدم.

ب نظرتون چیکار کنم؟

الان همه ی علائمم رو به بهبودیه فقط بویایی ندارم.

کروناعه یا سرماخوردگی؟

با نی نی کاری نداره که؟

چیکار کنم زود خوب شم؟😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرونا هست عزیزم 

چون پیک جدید شروع شده و خیلی ها درگیر شدن 

منم ایام عید درگیر شدم همین علایم رو داشتم تست دادم مثبت بود تب لرز شدید داشتم بویایی رفت ابریزش و بعدش سرفه هم اضافه شد

نگران نباش چیزی نیست نی نی تون هم جاش امن هست♥️

فقط ابمیوه طبیعی استراحت سوپ گرم و مقوی مثل سوپ قلم و سوپ بوقلمون شیر گرم و عسل هم بخور 

خدا سلامتی بده🤲🤲🤲

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اصلا دارو نخوردم فقط سوپ و مایعات و آب هویچ  دوهفته مرگ و به چشمای خودم دیدم

دور از جونت عزیزم.خداروشکر که پسرت سالم وسلامت به دنیا اومده.یه سوال هم پرسیدم بالا.ممنون میشم اگه جواب بدی...

دور از جونت عزیزم.خداروشکر که پسرت سالم وسلامت به دنیا اومده.یه سوال هم پرسیدم بالا.ممنون میشم اگه ج ...

آره خداروشکر ، شماهم نگران نباش انشالله نی نی تو بسلامت بغل می‌کنی . فقط بارداری حتما واسه من حسابی دعا کن مخصوصا زمان زایمان

فردا نوبت سونو ان تی دارم🤕 میتونم برم؟ چیکار کنم حالاااا

عزیزم نمیخوام ناراحت کنم ولی منم عید کرونا گرفتم وجنینم فارس ازکارافتادگی الان بیمارستان برای سقط خیلی مواظب باش انشالله به خیر بگذره