2777
2789

اهنگ

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یاد خدا🥲

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤

جیغ داد اینو اونجا بکوبم اونو اینجا بکوبم اروم میشم 

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
توهم مث منی😂😂

بخدااگه نتونم این کارارو بکنم اروم نمیشم ک 

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
بخدااگه نتونم این کارارو بکنم اروم نمیشم ک 

😂🤦‍♀️😑اره لامصب 

من چند روز پیش هننجوری شد انقد مشتم کوبیدم در دیوار دستم کبود شد در رف باد کرد نمیتونستم تکون بدم😂🤦‍♀️

😂🤦‍♀️😑اره لامصب  من چند روز پیش هننجوری شد انقد مشتم کوبیدم در دیوار دستم کبود شد در رف باد ...

وای من یبار اینقدر عصبی بودم ب کاشی اپن مشت زدم دستم کبود شده بود چهار روزه نمیتونستم دستامو تکون بدم 😂😂😭

وای من یبار اینقدر عصبی بودم ب کاشی اپن مشت زدم دستم کبود شده بود چهار روزه نمیتونستم دستامو تکون بد ...

یکی نی بهمون بگه اخه مجبوریم به چپ کسیه اصن اینکارتون🤣🤣🤦‍♀️

من با عشقم دعوام شده بود فک کرده بود بخاطر اون زدم میگفت تو اینکارا هم نکنی ما قبولت داریم 🤣

یکی نی بهمون بگه اخه مجبوریم به چپ کسیه اصن اینکارتون🤣🤣🤦‍♀️ من با عشقم دعوام شده بود فک کرده بود ...

وایییییی😂😂😂😂😂بخدا من خودم بعضی وقتا از خودم میتزسم وقتی زیاد عصبانی میشم چ برسه ب همسرم 😂😂😂😂