2777
2789
صد درصد نه ولی موارد موفقی داشتیم  

عزیزم بی زحمت میشه بگین تعریق شبانه ازچیه من کم کاری تیروئیددارم قرص میخورم

یعنی من بعضی شبهاخیس عرق میشم کف سرم موهام کل بدنم بیدارمیشم انگارتوخواب دوش گرفتم لباسام خیس آب میشه 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بلہ،ختم خواستید درخواست بدید و بگید چہ ختمی،چشم

درخواست دادم.نمیدونم هر ختمی ک همیشه ازش جواب گرفتید  

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣
برای تعیین جنسیت دختر میشه راهنمایی کنید🙏 با اجازه استارتر وبقیه دوستان طلب حلالیت..

اینجوری که نمیشه ایتا پیام بدید باید شرح حال بگیرم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
شخصی بگید برا چہ نیتی ک بھتر بتونم بگم چہ ختمی

ولی خب ختمھایی ک میگم برا ھرحاجتی معجزہ میکنہ،نمیخواستید نیتتون ھم بگید اشکال ندارہ

چلہ زیارت عاشورا

چلہ دعای توسل

چلہ یاسین

ختم124000صلوات

ختم400ھزار اللہ الصمد

ختم1400صلوات ھدیہ ب موسی بن جعفر

ختم یاجوادالائمہ ادرکنی

ختم یاعلی

ھرکدوم ب دلتون افتاد بگید توی شخصی ک بذارم

عزیزم بی زحمت میشه بگین تعریق شبانه ازچیه من کم کاری تیروئیددارم قرص میخورم یعنی من بعضی شبهاخیس عر ...

ضعف ریه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
ضعف ریه

اخه رفتم سی تی اسکن ریه هام سالمه چطورمیتونه ازریه باشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اواز دهل شنیدن از دور خوش است گلفروشی فقط برای مشتریها خوبه نه صاحبان این مشاغل

خب قطعا سختی های خودشم داره ولی خیلی خوبه آدم با گل و گیاه سر و کار داشته باشه😍🌿

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
خب قطعا سختی های خودشم داره ولی خیلی خوبه آدم با گل و گیاه سر و کار داشته باشه😍🌿

من داشتم از سرمای تو مغازه قندیل میبستم تابستون پالتو میپوشیدم

دستها داغون میشه ، یه موادی برای ماندگاری گل میزنند که پوست رو داغون میکنه

بازار کساد باشه دسته دسته گلها خشک میشن میریزی دور ، این غم انگیزترینشه