2777
2789
عنوان

بچه ی دوم بیارم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 67 پست
اگه قصدشوداري بذار دخترت سه سالش بشه بعدبيار بذاراولي بچكيشوبكنه 

چه ربطی به بچگی اولی بخدا من می بینم پسرم تو جمع بچه های فامیل آنقدر شاد و سرگرمی میاد خونه تنهاست بچم افسرده میشه 🥲😅دوساله الان بهترن چیز همبازییه برا بچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتمابیار عزیزم 

فاصله سنی من و داداشم دوساله این قدر خس‌خوبی دارم که یه برادر دارم 

مامانم اوایل یکم سختش بود ولی بعدش که یکم بزرگ شدیم دیگه راحت شد 

من و داداشم همبازی بودیم خیلی خوب بود 

ولی یه چیزی هم بهت بگم اصلا نزار بچت تک بمونه من فقط یه برادر دارم وخیلییییی دوست داشتم تعدادمون بیشتر بود ولی خداروشکر تک فرزند نیستم 

تو فامیل همهه کسایی که یه بچه دارن خیلییی پشیمونن هم بچشون تنهاست هم خیلیییی بدتربیت شدن 

و میگن شاید یه بچه دیگه میاوردم 

حرف هیچ کدومشون پول نیستاااا اصلا 

بچه باخودش برکت میاره مطمئن باش

من پسرم۱۵ماهشه ، ۳ ماهگیش خواستم اقدام کنم شوهرم نخواست  الان رفلکسی شدم ، آرتروز گردن و دیسک ...

وای میفهمم منم مهره گردنم زده بیرون کمرمم از کار ک دیسک داره.البته من سی سالمم هست و ده ساله ازدواج کردم دیگه باید میجنبیدم

وای میفهمم منم مهره گردنم زده بیرون کمرمم از کار ک دیسک داره.البته من سی سالمم هست و ده ساله ازدواج ...

بمیرم🥺من چندماه دیگه میشم۲۳سال 

۳ ساله ازدواج کردم🥺🖤 

ولی بچه هم خییییییلی دوست دارم نی نی میبینم خودمو گم میکنم 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
بمیرم🥺من چندماه دیگه میشم۲۳سال  ۳ ساله ازدواج کردم🥺🖤  ولی بچه هم خییییییلی دوست دارم ...

خدانکنه مهربونم.ماشالله جوونی نگران نباش کمی خستگیت در بره بعدیو میاری...الان خدایی تو سن سختی هستن بچه ها.انشالله بزودی زود شرایطت اوکی بشه

کیفیت زندگی و تامینش مهتر از کمیته .بچه ها همیشه کوچک گوگولی نمیمونن کار میخان زندگی و ازدواج میخان& ...

دقیقا منم تو همین فکرم دوست دارم خودمم دستم بره تو جیب خودم. 

خدانکنه مهربونم.ماشالله جوونی نگران نباش کمی خستگیت در بره بعدیو میاری...الان خدایی تو سن سختی هستن ...

فداتشم انشاالله کوچولوت سالم بیاد بغلت و خدا پسرتو برات حفظ کنه😘😘😘❤️❤️❤️❤️

آره 

ماهم فعلا زندگیمون در اون حد اوکی نیست ، ولی حسابی اعصاب بچه رو دارم 🤣

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم