2777
2789

سلام خانوم ها، میخام برای تعیین جنسیت برم ای یو ای میشه برام مراحلش رو توضیح بدید اگه انجام دادید. من الان سه ماه رژیم پسر دارم، ولی خسته شدم از رژیم و میخام برم روش ای یو ای رو امتحان کنم، اگه راهنماییم کنید ممنون میشم 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رژیم از دکتر گرفتی؟ میشه بمنم بگی؟ پیش کدوم دکتر؟

آره گلم، رژیم تعیین جنسیت، از دکتر معصومه مقصودی تو قم 

رژیم تعیین جنسیت یجورایی دست تو کار خدا بردنه:)

مامان من بعد رژیمای پشت سر هم و دو تا سقط، به محض کنار گذاشتن داروها و رژیمش باردار شد و دقیقا جنسیتی که خودش میخواست.البته اینم بگم بعد از رژیمش ناراحتی کلیوی شدید گرفت و بستری شد!

رژیم تعیین جنسیت یجورایی دست تو کار خدا بردنه:) مامان من بعد رژیمای پشت سر هم و دو تا سقط، به محض ک ...

خوب اینطوری بخایی نگاه کنی همه روش ها بجز طبیعی دست بردن ت کار خداست، ولی همین روش ها رو علمش رو خدا داده تو ذهن و علم این دکتر ها،. وقتی تو دنیا چنین چیزهایی میاد خوب آدم استفاده میکنه دیگه،. مثل بیماری که خدا علم خوب کردن رو داده دست دکترا و سیله قرار دادشون و همه استفاده میکنن از علمی که خدا بهشون داده 

واای نهههههه ای یو ای اصلا روش مطمنی نیست پنجاه پنجاه جنسیت موردنظرت میشه

جدی میگی،. آخه من خوندم که، تخمک شسته شده رو طبق همونی که میخایی میزارن داخل لوله ها،. فقط بديش اینه مشخص نیست همون بار اول بگیره یا نه،. شاید چند بار لازم باشه انجام بدید تا بگیره 

میشه لطفا بهم بگی رژیمتو ؟ منم یه دخمل دارم اینروزا همه فکرم درگیر این موضوعه🥺

گلم نمیتونم بگم رژیم رو چون، طبق سوال هایی که دکتر میپرسه دکتر رژیم تنطیم میکنه برای همه یجور نیست که، ولی مثلا برای ما سه صفحه رژیم بود، روزی پنج تا خرما،. روزی یدونه موز،. لبنیات ممنون،. برنج ممنون، کلم کاهو و گوجه خیار، ممنون،. دو تا معجون برای خودم و شوهرم،. و خیلی چیزای دیگه 

واای نهههههه ای یو ای اصلا روش مطمنی نیست پنجاه پنجاه جنسیت موردنظرت میشه

شما دیدی کسی انجام داده باشه؟. یا چی شنیدی؟؟؟؟ 

نه ای یو‌ای همون رابطه طبیعیه فقط ای وی اف صددذصده

نه گلم، ای یو ای طبیعی نیست،. اسپرم و تخمک رو جدا میکنن و  تو آزمایشگاه ترکیب میکنن و مثلا تخمک های بارور شده که پسر باشن رو با دستگاه وارد لوله فالوپ میکنن، ولی امکان نگرفتن زیاده و شاید چندین بار مجبور باشی انجام بدی ولی وقتی بگیره دیگه گرفته