2777
2789
عنوان

شب یلدا چکار میکنید کجا میرید چی میخورین چی میپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 62 پست

یه شب خونه مامان یه شب خونه مادرشوهرماهرسال دوشب یلداداریم🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام یلدایی میارن

بالاتر یه سوال پرسیدم میشه جواب بدین؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

میریم خونه مادرم با هم ی کم دسر درست میکنیم کم جمعیتیم البته امیدوارم پسرم حالش بهتر بشه تا اون موقع

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

روسری خوشگل و شیک برای مادرشوهر همین کافیه بنظر من

اون جنس پارچه خریده برا لباس.احساس میکنم روسری کمه.از طرفی هم نمیشه منم پارچه لباس بخرم

لباس محلی میپوشه معمولا

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ماهم دوتا 😂

اره خیلی کیف میده فقط بدیش وسط هفته اس وفردابایدبرن مدرسه🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

افرین👏🏻👏🏻

من برا پنجشنبه برنامه رختم دامادها و مادرم رو دعوت میکنم از دست مادرشوهرم دلخورم و بفهمه دعوا درست میکنه برا همین نمیگم امسال بهش

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
میز بچین من خودم استند سفارش دادم و گل آرایی گفتمم بیان درست کنن

هدیه چی بدم به مادرشوهرم؟