2777
2789

میشه دعا کنی منم مادر بشم‌ اسمم فاطمه

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم فعلا بچه ندارم 

امروز داشتم وسایل مغازمو میچیدم کلیییی وسیلع جینگول دخترونه دیدگ دلم ضعف رفت🥺

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉

منم دختر باردارم و اولین بارداریمه وسایلا تو اتاقه 🥺 حسش نیس عکس بدم 

ولی ی حرفایی میشنوم ک خیلی بهم برخورده 

هرکی میپرسه میگم دختره میگن خب اشکالی نداره اولین بچع جنسیتش مهم نیس🥺 اخههههه من خودم دختر دوس داشتم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
منم دختر باردارم و اولین بارداریمه وسایلا تو اتاقه 🥺 حسش نیس عکس بدم  ولی ی حرفایی میشنوم ک خ ...

اول میشه عکس بدی توروخدا بزار دلم بیشتر ضعف بره

دوم اینکه حتما حتما جوابشونو بده از الان که فردا به دخترتم تیکه نندازن

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .