2777
2789

میگه درس خوندن و دانشگاه رفتنت بیهودست تو این اوضاع

خودش دلنشگاه نرفته و بجاش ارایشگری یاد گرفته و الان چند وقته داره دست و پا شکسته کار میکنه

بنظرت حرفش درسته؟

من بخاطر علاقم به رشته ای که دوست داشتم تصمیم گرفتم برم دانشگاه

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به رشته و دانشگاه و پارتیات داره 

اگه هر سه تاش عالیه درس بخون 

در غیر این صورت دوستت درست میگه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
شمارو نمیدونم ولی منم اگه یه بار دیگه فرصت داشتم هرگز دانشگاه نمیرفتم بلکه یه مهارتی به صورت جدی و ت ...

مثلا چی؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
دانشگاه که واجب و مهمه ولی اینکه درآمد تو کاشت و آرایشگری و گریموری رنگ و خدمات آرایشی و زیباییه وا ...

اونم یه رشته از ارایشگری رو بلده و انجام میده

نه همشو

چندتا زبان برنامه نویسی مخصوصا پایتون. آرایشگری. تحلیل داده. به صورت ازاد هم علایقمو مطالعه میکردم. ...

تحلیل داده چیه؟