2777
2789

سلام بچها یه بار زیر یه پست یه کامنت گذاشتم بچها براشون سوال پیش میاد میان میپرسن گفتم خودم پست بزارم توضیح بدم براتون درباره معجزه چله ی حق شناس ...۲سال پیش یهو یکی از عزیزترینام مریض شد بردیم دکتر و کلی ازمایش  تشخیص دادن مبتلا به یه بیماری نادرشده  و درمانم نداره و مادام العمره  اصلا تاحالا اسمشم نشنیده بودن نابود شدم‌ سیاه ترین‌روزای عمر‌بود خون گریه میکردم روزی که بردم ازمایشارو نشون دکتر بدم گفت متاسفنم همه چی نشون میده که مبتلاست واااای نصیب هیچ کس نکنه چقد گریه کردم‌دکتر دلش سوخته بود گفت قوی باش چاره ای نیست ولی مگه من میتونستم خوددار باشم اتیش گرفته بودم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعد عزیزم

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

اومدم خونه محرم بود روزای بدیو میگذروندم تو همین نی نی سایت دیده بودم چله حق شناس حاجت میگیرن ناامیدبودم گفتم میرم توچله حداقل دلم اروم‌بگیره روزای سختی بود

از عاشورا شروع کردم میخوندم‌😭باهر کلمه ای که خوندم خدارو التماس کردم این بارو بهم‌رحم‌کنه و اینجوری امتحانم‌ نکنه

روزای اول برای حاجتم میخوندم هر چی جلوتر میرفتم یه حال عجیبی داشتم انگار دیگه وابسته شده بودم خدارو احساس میکردم شبا دعای مشلول میخوندم خواهرم میگفت داری میخونی اشکال نداره ولی به حکمت خداهم‌ توجه کن یه جوری نشه که تو بعد چله بااین دل شکسته  که داری از خدا ناامید بشی ولی هرچی بیشتر میخوندم انگار خدا دستشو گذاشته بود تو دستم و من امیدوارتر میشدم 

هرروزی که تموم میشد زیارتم و پامیشدم و پسرم میگفت مامان تمووووم؟ میگفتم اره چون نباید کسی تو این تایم باهامون حرف بزنه میگفتم اره تموم  همون لحظه دلم تنگ میشد دوست داشتم فردابشه دوباره بشینم پاسجاده