2777
2789
عنوان

بیایید شماهم دعوتید😉

848 بازدید | 135 پست

سلام ختم ۱۲۰۰۰ صلوات تقدیم به امام علی امام زمان و حضرت ابوالفضل 

به نیت حاجت قلبی شرکت کننده در ختم و من و همه حاجتمندا

🤲ان شاالله زندگیتون پراز نور خدا و معجزه باشه🤲

۴۰ نفر سهم هرنفر ۳۰۰

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

منم هستم به نیت سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان🙏❤

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هستم به نیت سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان🙏❤

حاجت روا باشید🤲🤲🌹🌹زندگیتون پر از برکت و دلخوشی

منم 300 تا تقدیم ب حضرت امام و حضرت ابولفضل صلوات میفرستم انشالله هممون حاجت روا بشیم ❤️

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
منم 300 تا تقدیم ب حضرت امام و حضرت ابولفضل صلوات میفرستم انشالله هممون حاجت روا بشیم ❤️

حاجت روا باشید 🤲🤲🌹🌹 ان شاالله زندگیتون پر از معجزه های خدا

تا کی وقت داره؟ امشب که سرم شلوغه . فردا تا شب وقت میدی منم هستم.

تا فردا همین موقع فرصت هست گلم

منم میخونم 300 تا اسی انشالله امام زمان حاجت دلتو بده❤️

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️