2777
2789

استراحت مطلق بودم خیلی زایمان سختی بود🥲

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم میگ سزارین کن ی هزینه میدم راحت 

طبیعی کنی هزینه اون هست بعد کلی هزینه عمل زیبایی عاتم هست

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

من ورزش و اینا میکردم 

ولی واقعا زایمان دردناکی داشتم خیلی سخت بود 

ولی خب بدن هر کس متفاوته

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

اره خداروشکر...پیاده روی زیاد...‌خرما روزی ۸تا .‌‌‌...مثل گربه ۴ دست وپا برو...سینه شکم لگن  پهلو رون با زوغن زیتون هرشب چرب کن...گل بابونه ازعطار بگیر دم کن بریز توی تشت بخارش کمتر ک شد بخورر بده واژنتو....بعد اب اضافش کن توش بشین ..

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

من دوتا طبیعی قبل از زایمان پیاده روی زایمانم خوب بود اما فک کنم رحمم اومده پایین موقع ... درد دارم لگنم درد میکنه از اون به بعد 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
من همسرم میگ سزارین کن ی هزینه میدم راحت  طبیعی کنی هزینه اون هست بعد کلی هزینه عمل زیبایی عات ...

منم هنوز تصمیمم قطعی نیست طبیعی یا سزارین کنم

ولی دلم میخواد طبیعی بدون سختی داشته باشم 

یعنی میشه 🥺

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏
یعنی تاثیر نذاشت ورزش ؟

تو بدن هر کس یجوره

کلا زایمان شانسیه چه طبیعی چه سز

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

بستگی به روحیه و بدن خودتون داره

من خودم دوست داشتم طبیعی زایمان کنم

مرتب ورزش میکردم کلاسای بارداری و زایمان هم میرفتم

بیمارستانم خصوصی بود ماما خصوصی هم داشتم رسیدگی خیلی خوب بود اما خب مشخصه که مادر درد زیادی میکشه

ولی من آمادگیشو داشتم و راضی بودم🌱

بدن ها متفاوته یکی طبیعی رو خیلی راحت‌تر زایمان میکنه و سزارین داغونش میکنه یکی هم سزارین رو راحت تر ...

دقیدار کاش یه راهی بود آدم می‌فهمید کدوم براش بهتره 

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏