2777
2789

من ازت کوچیک ترم اما بهت توصیه میکنم دور ذوق و شوق عروس شدن خط بکشی به نفعته بای

از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم.. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این سن دنبال عشق و عاشقی و دوست پسر و اینچیزا اصلا نباش وقتتو واسه خوشگذرونی های الکی هدر نده چون فقط ب روح و روانت آسیب میزنه فقط درستو بخون دنبال پیشرفت کردن باش و آیندتو بساز تا وقتی تو آینه ب خدت نگاه میکنی قهرمان زندگیتو ببینی و به خودت افتخار کنی :)

رسالت خودت تو این جهان رو ‌پیدا کن و واسش تلاش کن. تا وقتی به ثبات شخصیتی نرسیدی با کسی ‌وارد ارتباط نشو.

مستقل بشو.

اگر تو یه راهی مثل کنکور شکست خوردی فک نکن یک سال از عمرت رفته خیلی زیاده.تا چندسال اصلا به چشم نمیاد ولی خب ادم ها تو اون سن نمیتونند اینو درک کنند.

در کنار درس کلی مهارت یاد بگیر. ورزش کن زبان بخون. موسیقی یا هر چیزی که علاقه داری.

اگر ایده کارافرینی هم داشتی جدی بگیر و واسش تلاش کن.