2777
2789
عنوان

یه خواستگار خیلی خوب دارم ولی..

7729 بازدید | 83 پست

سلام خوبین؟

بچه ها من یه خواستگار دارم از فامیلای درجه دو

خانواده خیلی خوبی داره خودشم زبونزد فامیله از هرلحاظی

خصوصیات اخلاقی که شنیدم ازش سالیان سال اینکه که بسیار مودب و خانواده و فامیل دوست و خوش اخلاق و پاک و دور از الکل و مواد و بیکاری و دختربازی و...

(درسته میدونم از باطن هرکس فقط خدا خبر داره ولی این چیزاییه که زیاد شنیدم)

تحصیلاتش فوق ولی نمیدونم چه رشته ای فقط میدونم مهندسی و تو رشته اش سرکار میره ماشین هم داره 

تک پسره و وضع مالی خانوادش هم متوسط رو به بالاست فکر میکنم..خانوادش هم بگم آبجیاش از مهربونی و آرومی همه ازشون تعریف میکنن باباش فرهنگیه و مامانشم خونه دار در کل خوبن و با خانوادمم رابطه خوبی دارن

ببخشید اگه طولانی میشه ولی واقعا به کمک خواهرانه تک تک‌تون نیاز دارم

منم خانوادم وضع مالیشون متوسط رو به بالاست و خانواده خوب و مردم دار و آروم و بی حاشیه ای دارم خودمم دختر معتقد و امروزی هستم

من تاحالا احسان(خواستگار) رو ندیدم اونم منو ندیده میدونم عجیبه ولی خب فک کنم ازین پسر درسخونا بوده که زیاد تو فامیل و عروسیا و ..نمیومده اگرم اومده من اصلا ندیدمش و منم زیاد جمعای فامیلی نمیرم مگر اینکه واجب باشه

خانواده اش اونو بمن پیشنهاد دادن و اینکه بگم خودش عاشق شده یا خودش گفته من فلانی(حنا هستم😂)رو میخوام نه

خانواده ها گفتن بیایم که دختر و پسر آشنا بشن

خانواده منم اصرار پشت اصرار که قبول کن خوشبخت میشی پسر خوب و پاک کمه از دستش نده و میمونی رو دستمون(بیست و سه سالمه همش🥺)و...

منم نمیدونم چیکار کنم اینجا یه چیزایی هست بچه ها من خیلی دلم میخواد خودم عاشق شم و خودم انتخاب کنم میترسم آشنا شم ازش خوشم نیاد و جذبش نشم اونوقت دیگه خانوادم نمیزارن که جدا شم میگن زشته دلش میشکنه و..حتی اگه پنهانی دوتایی آشنا شیم و فقط مامانامون بدونن باز مطمئنم مامانم نمیزاره قبول نکنم و اوقات تلخی میکنه شدیدددد هی میگن خیلی خواستگار خوب رد کردی مگه چته...اوففف🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

من واقعا از ازدواج میترسم...خیلی میترسم باهاش ازدواج کنم ولی دوسش نداشته باشم متوجهم که زندگی سخته و به یه آدم خوب و پاک و متعهد و حامی نیازه ولی وقتی دلت براش نلرزه چی؟؟

منم دلم میخواد عاشق بشم خب🥺وقتی بببینمش دلم بخواد واسش بمیرم با ذوق زندگی کنم، بچه ها من علاقه بشدت مهمه برام حتی از پول مهمترههه بخدااا

موندم بخاطر اینکه آدم خوبیه و دستش به دهنش میرسه و میتونم زندگی ارومی داشته باشم رو انتخاب کنم یا نه یا بمونم منتظر که یکی بیاد همدیگرو واقعا بخوایم

واقعا اگه علاقه نباشه میترررسم میترسم که تعهدم ضعیف باشه نکنه وسط زندگی از یکی دیگه خوشم بیاد نکنه واقعاااا یکی رو ببینم دلم یه جوری شه در صورتی که متاهل باشم در این صورت باید روزی صدبار خودمو لعنت کنم

(راستی من عکسشو دیدم و به اصلا دلم ننشست واقعتیش، اما میگم با یه عکس نباید قضاوت کرد)

خدایی موندم چیکار کنم مثلا ازدواج کنم بعد زوج های عاشقو ببینم تو دلم حسرت بخورم بعد با اون بیچاره بدرفتاری کنم🤦🏼‍♀️میشه خواهرانه راهنماییم کنین🥺

عاشق خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلیی بستگی به خودت داره منم موافقم که علاقه باید باشه نه عشق فضایی ولی نمیشه هم نباشه حداقل برای من 

و خب با چیزایی که نوشتی اگر من بودم قبول نمی‌کردم و صبر میکردم ولی خب بازم چیزیه که آخرش خودت باید تصمیم بگیری و چیزا رو بسنجی 

قرار نیست زرتی بشینی پای سفره ی عقد که! 

حداقل دو ماه با هم رفت و آمد داشته باشین اگه به دلت نشست که مبارکه اگه نه که ایشالا مورد بهتر

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

فعلا آشنا شو اگه نخواستی یه بهونه جور میکنی و چند وقت بعد کلا یادشون میره

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

زیاد چرت و پرت نوشتی دختر خوشی زده زیر دلت ,، عشق و عاشقی کیلو چنده، خر نشی از دستش بدی بعداً پشیمان میشی، حالا خود دانی ، خدا خیلی دوستت داره که یه خواستگار خوب داری که سر به تنش می ارزه.

طولانی بود ازجاییکه گفتی خودت میخوای عاشق شی دیگه نخوندم

فقط عزیزم من ۲۲ سالمه وجداشدم ازهمسرم

دیشب تواینستایه پست دیدم شخصیت رضاپروانه توفیلم پوست شیرروتحلیل کرد

اگه قبل عقداونومیدیدم اصلامیگفتم خب این شخصیت که دوربرمن نیست وشوهرمم اصلااینطورنیست!

ولی الان بعددوسال که اونودیدم فهمیدم شوهرم دقیقاهمین بوده

اون پست رواگه تونستی بروببین یه پیجه اسمش احمدکورده هست عکس پروفایلش یه پسرعینکیه

ببین اصل حرفم اینه مشاوره قبل ازدواج برو

وقطعاببین تایپ شخصیتیتون بهم میخوره یانه

چیزهایی که خانواده تو وخانواده اون وبستگان گفتن هیجوقت فکرنمیکردم به طلاق بکشه

به منم همه گفتن خوشبخت میشی ولی نشدم الانم اشک اومد توچشام...

اینهمه برات تایپ میکنم که واقعایکی دیگه بدبخت نشه

برای من رویایی ترین عروسیوگرفت

بهترین لباس هارومیخرید

اوایل طوری رفتارمیکرد که یقین پیداکرده بودم همه درست میگن اما۳ ماه نگذشت که همه چی عوض شد.

برات میخوام تواین شب عزیز بهتریناقسمتت بشه

ولی حتما برومشاور

میکاپ آرتیست مشهد_mua

قرار نیست زرتی بشینی پای سفره ی عقد که!  حداقل دو ماه با هم رفت و آمد داشته باشین اگه به دلت ن ...

بنده خدا میگه اگه با طرف رفت و آمد کرد و طرف به دلش ننشست، خانوادش نمیپذیرن که جواب منفی بده

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم