2777
2789
عنوان

یه خواستگار خیلی خوب دارم ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 7729 بازدید | 83 پست
از اول ب خونوادت بگو ، بگو در صورتی خاضرم ببیننش که اگه خوشم نیومدد ردش کنم دیگه اصراری هم نکنین

اسی ایشون راست میگه. همین کارو بکن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بنده خدا میگه اگه با طرف رفت و آمد کرد و طرف به دلش ننشست، خانوادش نمیپذیرن که جواب منفی بده

عههههه چه قدر بدددد

پس اول باید خانوادش رو قانع کنه

مگه ازدواج مسخره بازیه آخه که ندیده و نشناخته بله بده

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عشق همون سازگاری و تفاهم بین دو طرفه ، همون حال خوبست. از بچگی عشقو برامون اینجوری معنی کردن که با دیدنش دلمون بلرزه!    

از نظر قیافه ایی به دلت ننشسته یعنی چی؟ قیافش خوب نیست؟

دوما به مادرت بگو اگه منطقی باشن متوجه میشن که زندون نیست و باید شما از ته قلب جوابت مثبت یا منفی باشه.

عههههه چه قدر بدددد پس اول باید خانوادش رو قانع کنه مگه ازدواج مسخره بازیه آخه که ندیده و نشناخته ...

باورت میشه قبلنا خانواده منم همین بودن؟؟ یکی از علتایی که سنم رفت بالا و مجرد موندم همین بود. 

طرف آمار بیرونیش دلچسب نبود، نمیرفتم ببینمش. چون خانوادم اذیتم میکردن وقتی نه میگفتم!! 

الان 33 سالمه و مجردم.... 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ببین چی میگم  بذار بیاد و صحبت کن و چند باری باهم بیرون برید بعد اگه دلت نشست که بله اگر نشست دل هرکی رو خواستی بشکون مامانم نمیذاره دلش می‌شکنه و این چرت و پرتا رو فکر نکن  خودمم جلسه اول ممتنع بودم جلسه دوم به دلم نشست ، همینی که گفتم رو انجام میدی و اینو از ما باتجربه ها بپرس ، موقعیت خواستگارت و خودت خیلی بهم میاید پس بخاطر این اوهام بدون صحبت ردش نکن ، خواستگاری و نامزدی حتی یعنی شناخت قبل ازدواج تو هر مرحله ای از اینا میتونی متوقف کنی و ادامه ندی   

اين عاشقي براي قبل ازدواجه😂

وقتي يچيز خواستي و نتونست بخره اونوقت ميفهمي پولم همچين بد نيست

سنتم خوبه برا ازدواج قرار نيس همين امسال عروسي كني ك

ميشه براي بدست آوردن سلامتي كاملم برام صلوات بفرستي يا واسم از ته دلت دعا كني خوبه خوب بشم💜

اینو بهت بگم وقتی سنت از ۳۵ سال میگذره ، متوجه میشی زندگی کردن مهمتر از عاشق کسی بودنه...یعنی منظورم اینه برای ما دخترا فقط کافیه که مرد خوب باشه خانواده دار و اهل کمک تو خونه به همسر باشه. مساله درآمد هم مهمه ولی در حدی که طرف بتونه خرج زندگی بده. بقیه رو خدا خود بخود درست میکنه. بعد از دو سال زندگی آدم یاد میگیره چطور سکان زندگیشو بدست بگیره.  پس اگر ظاهرش هم برات اوکی هست و میتونی خودتو باهاش تصور کنی و بهم میخورین، اجازه آشنایی بده. اینم بگم خانواده پسر هم مهم، میتونن خیلی راحت آدمو بدبخت کنن یا واقعا آدمو مثل بچه خودشون ببینن. 

باورت میشه قبلنا خانواده منم همین بودن؟؟ یکی از علتایی که سنم رفت بالا و مجرد موندم همین بود.  ...

عزیزم درکت میکنم ، چقدر خانواده منم اذیت میکردن  از طرف مامانم خیلی اذیت شدم ، دیگه به هر کس و ناکسی اجازه ورود میداد. بعد خودش افسردگی می‌گرفت که اینا برای چی میان  خود درگیری داشت و بعد خودش میدید موارد مناسب نیستن به من می‌گفت کسی رو نمیپسندی رو‌همه ایراد میذاری نمی‌دونم غر میزد خیلی اذیت شدم خیلی ، خانواده هایی که اصلا بهمون نمیخوردن منو عین عروسک میکرد دوستم میخواد بیاد و می‌گفت چای بیار ومیوه بیار چقدر خجالت می‌کشیدم چقدر بدم میومد

خدایا واسه همین میگم‌ درکت میکنم 

عزیزم درکت میکنم ، چقدر خانواده منم اذیت میکردن  از طرف مامانم خیلی اذیت شدم ، دیگه به هر کس و ...

ای جان عزیز دلم

من همین مشکلاتو داشتم امااا با پدرم 😔

شما ازدواج کردی گلم بالاخره یا مجردی؟