2777
2789
عنوان

۱۶ روز مونده تا عروسیم بیاین بگین چه کارایی کنم عروسیم..

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 34 پست

موهات چه رنگیه؟ 

لباس عروستو خیلی خوشگل بگیر 

پف پفی باشه اما ساده 

یه کتونی اسپرت خوشگل خیلی ساده بپوش که سفید باشه 

گلای عروسیت رز قرمز باشه 

ناخنات رو اگر میکاری قرمز بکار 

بعد یه شنل هم بخر برای عروسیت 

تاج هم بزار حتما 

کاربری دوم به ناحق تعلیق شدم😐 متخصص بحث های طولانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر با نامزدت صحبت داشته باش عروسیتون هم ساده داشته باشید ، هم به خاطر مالیش هم به خاطر چشم هائی ک ...

الان که عروسیمون نزدیکه همینکه از سره کار میاد زنگ میزنه دو سه ساعت تخت با هم صحبت میکنیم😂حالا خداکنه بعد عروسی هم اینهمه شوق و ذوق داشته باشیم

در مورد موی طبیعی اگه خودم عروس بودم حتما رنگ نمی کردم وقت برای رنگ و مش و...  زیاده

لنز هم من بودم نمیذاشتم 

برای کفش باید اختلاف قدیتون رو با همسرتون مدنظر داشته باشین

میتونین از صندلای عروس که طبی هم هستن استفاده کنین

چند تا پیج دیدم داشتن

هم شبیه کفش عروسن هم لژ دار و راحت

یا میتونین کتونی استفاده کنین برای داخل سالن برای عکاسی کفش تزئینی بپوشین

در آخر به پرسنل تالار گوشزد کنین با مهمونا بد رفتاری نکنن

عروسی یکی از اقوام به شدت به ما بی احترامی کردن که چرا سر یه میز شش نفره هفت نفر نشستین

درصورتی که نفر هفتم اصلا بچه بود جایی نداشت جز کنار مادرش

و در آخرم خوشبخت باشید انشالله💕

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

تاج میخوام بذارم دسته گل شب حنام قرمزه میخوام روز عروسی سفید بردارم زشت میشه،؟

ببین رز قرمز با لباس عروس سفید خیلی جلوه اش بیشتره به نظرم برای شب حنا سفید صورتی بگیر

کاربری دوم به ناحق تعلیق شدم😐 متخصص بحث های طولانی
الان که عروسیمون نزدیکه همینکه از سره کار میاد زنگ میزنه دو سه ساعت تخت با هم صحبت میکنیم😂حالا خداک ...

ان شاءالله مبارک باشه ما که ارزو به دل موندیم و اخرش هم این ارزورو می برم تو قبر

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

کتونی مسخرس ....نکن 

اگه صورتت تپل هست گرد شنشیون بسته بزار 

جمش کن تا صورتت کشیده تر بشه 

اما اگه لاغره صورتت بزار موهات فر ریز باشه باز بزار

تا صورتت خوشگل تر به نظر برسه 

لز نزار ...بزار خودت باشی ولی هنرمندانه آرایشت کنه که خوشگل بشی ..

زیادم نرقصی ..سعی کنین برید تو کوه یا سمت بیابون یا جنگل ی کلیپ خوشگل درست کنی با لباس عروست ..خیلی احساسی و قشنگه ...اگه همسرت یا خانوادش کاری کردن باب میلت نبود اصلن اهمیت نده ..حداقل بزار عروسی بگذره ..اون شب خوش باش 

زیادی جلو فیلم نخند مسخره بازی در نیاری ..چون میدونم بعد ها میای فیلم نگا میکنی وای چرا اینجوری کردم چرا اونوجوری و خودتو هی میخوری 😂😂😂

اسی فیلم عروسی خواهر دوستم دیدم ینی بقدری عروس خز بازی در اورد ..خواهرش گفت هر وقت نگا میکنه عصابش خورد میشه ...

انشالله خوشبخت بشی عزیزم 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
در مورد موی طبیعی اگه خودم عروس بودم حتما رنگ نمی کردم وقت برای رنگ و مش و...  زیاده لنز هم من ...

مرسی

با شوهرم که اختلاف قدم تقریبا زیاده ولی نمیتونم پاشنه بلند بپوشم کمر درد میگیرم😪

مرسی با شوهرم که اختلاف قدم تقریبا زیاده ولی نمیتونم پاشنه بلند بپوشم کمر درد میگیرم😪

خواهش میکنم پس یه کفشی بپوشین که راحت باشین 

میتونین قد رو با تاج جبران کنین

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

من صندل راحتی گرفتم برا عروسیم

لنزهم نذاشتم هم خشکی چشم داشتم هم طبیعیبیشتر دوست دارم

رقص تمرین کردی با شوهرت؟ 

تو کیف دم دستی عروسی حتما بادبزن، قرص مسکن و یه پد آرایشی و ادکلن کوچیک بذار

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
کتونی مسخرس ....نکن  اگه صورتت تپل هست گرد شنشیون بسته بزار  جمش کن تا صورتت کشیده تر بش ...

صورتم تپل و گرده ولی موهام بلنده آرایشگر گفت یا باید کوتاه کنم شنیون بسته بزنم یا با همین موها باز بزنم

من صندل راحتی گرفتم برا عروسیم لنزهم نذاشتم هم خشکی چشم داشتم هم طبیعیبیشتر دوست دارم رقص تمرین کر ...

نه با شوهرم تمرین نکردم اگه هماهنگ نرقصیم بد میشه؟

من تکی یدونه تمرین کردم