2777
2789
عنوان

الهی العفو

122 بازدید | 2 پست

خدایا 

ای اکرم ال اکرمین

ای ارحم الراحمین 

ای که قدرتش وصف ناشدنی یست

ای مهربان ترین مهربانان 

به حق این شب و این ماه عزیز

ماه مهمان شدن درگاهت 

ماه بخشش ماه لطف و کرامت 

ماه مهربانی بی کران تو

و آمرزش گناهان از بندگان حقیر ناتوان و گنه کار و شرمنده و رو سیاهت 

به ما از اعظمتت از بخششت از قدرت بی کرانت لطف بفرما و به بندگان عاجز و حقیرت نگاهی نما و ما را ببخش و بیامرز و به راه راست هدایت فرما و در رکاب امام عصر (عج)قرار بده و بر ما منت نها و چشم و دیده بندگان حقیر و ناتوانت را که امید دارند به درگاهت به ظهور مهدی فاطمه منور نما و از عاشقان و مدافعان در رکابش قرار بده  ای مهربانترین مهربانان

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

اللهم عجل لولیک الفرج

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

🍃دعای_عصر_غیبت🍃

دعایی که در زمان غیبت باید هر روز خوانده شود

📿 اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ، 

💍 فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ،

📿 اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ، 

💍 فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ،

📿 اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَْم 

💍 تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ .

معنیش== خدایا خودت را به من بشناسان ، همانا اگر خودت را به من نشناسانی رسولت را نمی شناسم

خدایا رسولت را به من بشناسان، همانا اگر رسولت را به من نشناسانی حجتت را نمی شناسم 

خدایا حجتت را به من بشناسان، همانا اگر حجتت را به من نشناسانی گمراه میشوم از دین خود.

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.