2777
2789

از نظر روحی و آمادگی روحی.🚶

میدونم آدما باهم متفاوتن اما شاید یه میانگین سنی در این باره وجود داشته باشه.🦋

فکر میکنم از یه سنی خجالت بچه دار شدن از بین میره.

امیدوارم متوجه حرفم شده باشین🙏

خیلی دوس دارم بدونم آیا میانگینی مطرح شده یانه

من باتوجه ب تفاوت سنی بین بچه و مادر میگم اگه کم باشه بهتره حالانه مثلا ۱۶

دوربر ۲۵  دیگه خوبه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باتوجه ب تفاوت سنی بین بچه و مادر میگم اگه کم باشه بهتره حالانه مثلا ۱۶ دوربر ۲۵  دیگه خوبه

من خودم ۲۵ سالمه.اما هنوز به اون آمادگی لازم نرسیدم.

یه خجالت خاصی واسه بچه دار شدن دارم.

با گذر زمان این خجالت از بین میره؟

من خودم ۲۵ سالمه.اما هنوز به اون آمادگی لازم نرسیدم. یه خجالت خاصی واسه بچه دار شدن دارم. با گذر ز ...

خجالت چی اخه! مگه خجالت داره سعی کن روخودت کار کنی وگرن ۱۰سال دیگه هم خجالت داری

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
خجالت چی اخه! مگه خجالت داره سعی کن روخودت کار کنی وگرن ۱۰سال دیگه هم خجالت داری

نمیدونم این خجالت از کجا میاد.

به نسبت هم سنو سالام همیشه دیر تر از اونا به بلوغ میرسیدم

الانم اینطوری ام.

شماهر وقت دلت خواست اقدام کن شاید طول کشید تا نی نی تشکیل شه. سن خاصی هم نداره یکی تو ۲۲ اماده هست ...

پس همون تفاوتای فردی.

فقط امیدوارم به مرحله ای برسم که آمادگی لازمو داشته باشم.

اینجور که من خوندم اوج باروری 25 سالگی هست بمرور ذره ذره قدرت باروری کم میشه از نظر روحی هم که بین 25 تا35 خیلی خیلی عالی هست من 27 سالمه تا چندماه دیگه اقدام میکنم انشاالله 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋
اینجور که من خوندم اوج باروری 25 سالگی هست بمرور ذره ذره قدرت باروری کم میشه از نظر روحی هم که بین 2 ...

منم فکر میکنم زیر ۳۰ سالگی آمادگیشو پیدا نمیکنم.

اما خوبه راهنمایی های شما