2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم بدجور ویار لواشک کردم 😂

دلم کبابم میخواد 😋🥺ای خدا کی بشه اذان بگه 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
مگه روزه گرفتی

اهل خونه روزه ان 🥺

منمک بخاطرحال تتهوع نمیتونم هیچی بخورم 🥺

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
خواهذی دستورشو برای منم میفرستی

کلم سنگی یا کلم قمری رو خلال نازک کن بعد تو روغن سرخش کن مراقب باش نسوزه بعدم بهش نمک زردچوبه و فلفل سیاه بزن ..زردچوبه زیاد نزن 

وقتی سرخ شد یه دوتا قاشق آبغوره بریز توش و بذار که آبغوره با کلم سرخ بشه 

سبزی کلم پلو شیرازی ترخون ریحون شوید جعفری و شاهی هست ولی من فقط ترخون ریحون میزنم ریز میکنم میریزم تو کلم یه تفت میدم 

گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده ارد نمک فلفل زردچوبه قاطی کم و ورز بده بعدش قلقلی ریز کن سرخش کن بریز تو کلم سرخ شده 

برنج که آبکش کردی این مخلوط کلم رو بذار لابه لای برنجت تا دم بکشه 

میتونی زعفرون آب شده هم بریزی روی برنج ولی خب تو دستور کلم پلو شیرازی نیست 

من اگر رب انار ترش هم داشته باشم چندتا قاشق مثلا 2 تا قاشق میریزم تو کلم خوشمزه میشه