2777
2789

امروز زنگ زد ولی فقط تا گفتم سلام گفت بیا خونه قطع کرد بعد اومدم خونه در روم قفل کرد رفت بیرون با بچه ها 

اصلا نه عذرخواهی کرد نه محل گذاشت

نمی دونم چرا دیگه براش مهم نیستم

کجا بودی؟شب قبلش چیکار کرده بودی؟

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

فاز بازپرسی برداشتم😁😁

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان نه از قبل توضیح دادی نه اینکه چی شده نه اینکه کلا یه توضیحی داده باشی بفهمیم همسرت کلا چه جو ...

ببین نرمال ولی مثلا خیلی متعصب و مهربون مثلا می خوام حرص اش دارم عکس با لباس لختی می فرستم برای داداش اش

خب الان نه از قبل توضیح دادی نه اینکه چی شده نه اینکه کلا یه توضیحی داده باشی بفهمیم همسرت کلا چه جو ...

عکس خودشو با لباس لختی از قصد فرستاده ب برادرشوهرش که حرص شوهرشو دراره بعدش بگه دستم خورد

بعد برادرشوهرشم ب شوهرش گفته

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈