2777
2789
عنوان

امروز شوهرم زنگ گفت بیا خونه بعد قطع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم باید پاتم میبوسید که عکس لختی واسه داداشش فرستادی نباید میزدت، ولی تو خودت شروع کردی

عزیزم عکس لختی خودشو ب برادرشوهرش فرستاده😐باید پاشو میبوسیدددد؟؟؟ 

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
ببین نرمال ولی مثلا خیلی متعصب و مهربون مثلا می خوام حرص اش دارم عکس با لباس لختی می فرستم برای دادا ...

خب خیلی اشتباه می‌کنی 

والا من کسی رو دیدم از نزدیکانم شوهرش اجازه نمی‌داد تا سر کوچه بره اینقد با آرامش و مهربونی کار کرد و برخورد کرد که الان شوهرش کلا به حرفشه همه جام می‌ره خیلیم وقت می‌ذاره واسه خانمش

متاسفانه مردا تو کشور ما جوری بار اومدن که باید حتمابلد باشی باهاشون کنار بیای وگرنه یا باید طلاق بگیری یا مدام دعوا و اعصاب خوردی باشه 

منتظر اتفاقات خوبم 
چرا

فرضا من وقتی میدونم همسرم دوست نداره با شوهر خواهرش دست بدم، نمیدم متقابلا ایشونم به حساسیت من احترام میذاره

شما میدونستی همسرت حساسه عکس لختی واسه برادرشوهرت فرستادی

مگه بچه ی پنج ساله ای که از این راه وارد شدی؟؟؟