2777
2789
عنوان

نیاز به همفکری و کمک احتیاج دارم

296 بازدید | 37 پست

یکی دوست دارم دوسال جدا شدیم 

چه راهی هست برگردیم بهم 

خیلیییی دوسش دارم و تو کل این سال نتونستم از فکرش دربیام 

دوستم میگه این نشد یکی دیگه  ولش کن 

نمیتونم حتی به کسی دیگه فکر کنم 

تروخدا نگید فراموش کنم  من میخوامششش 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

با اجازه تایپیک و عرض پوزش کسایی که اعتیاد دارن حتما این قسمت رندگی پس از زندگی رو ببینن 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بده بهش به یه بهانه ای یا یه استوری بزار تا ریپلای کنه 

قبلا پیام دادم نشد 

بلاک کرده 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

اون چی تورو میخواد اگه نه مثل خیلیای دیگه عشقت یک طرفست و واقعا باید فراموشش کنی چون اگه الانم بری ف ...

قبلا دوست بودیم  همو خیلی دوست داشتیم حتی قرار آخر گریه کرد 

من اشتباه داشتم پشیمونم  

سر ی سری شرایط نداشتن رفتار بچگانه من و...

گوگل کن قانون حذبو 

اگه جواب میداد این همه فکر میکنم درباره اش جذب میکردمش

قبلا دوست بودیم  همو خیلی دوست داشتیم حتی قرار آخر گریه کرد  من اشتباه داشتم پشیمونم &nbs ...

خواب الان رفتارات تغییر کرده .......ولی دوری زیاد شک به دل د طرف میندازه شاید اون الان یه نفر دیگر بخواد شایدم نامزدی چیزی داره بعد دوسال خیلی دیره واقعا 

خوشبحال اونایی ک با عشقشون ازدواج کردن

اهوم 

من بعد از دست دادنش تازه قدرشو دونستم آرزوم تو این دو سال ی لحظه ببینمش