2777
2789
عنوان

نیاز به همفکری و کمک احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 37 پست
لجبازی می‌کنه  من واسه اینکه حرصش بدم عکس خودمو با ی پسر گذاشتم  اون فکر کرده رل زدم درص ...

پس حق داشته و الانم حق داره که جوابتو نده

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه اوه گند زدی دختر

اره بدجورررر بعد اون خیلی ناراحت شد 

نمیدونم چیکنم بد کردم غلط کردم اشتباه کردم وقتی جدا شدیم  تودلم گفتم تغییر میکنیم خودمو اصلاح میکنم برمی‌گردم 

اما نتونستم برگردم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

پس حق داشته و الانم حق داره که جوابتو نده

🥺چیکار کنم من 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

🥺چیکار کنم من 

باید همون موقع بهش میگفتین‌که اشتباه کردین و براش توضیح میدادین. الان هرچقدر توضیح بدین با خودش فکر میکنه دارین گولش میزنین یا فکر میکنه دوسال رفتین شاید با کسی دیگه بودین دوباره شکست خوردین برگشتین سرخانه اول. به نظرم خیلی سخت که بخواین دوباره برگردین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
باید همون موقع بهش میگفتین‌که اشتباه کردین و براش توضیح میدادین. الان هرچقدر توضیح بدین با خودش فکر ...

دقیقا درست میگی منم اگه جای اون بودم شاید بدترش میکردم 

من بعد کات رفتم که تغییر کنم قوی تر بهتر اصلاح شده برگردم 

اره بدجورررر بعد اون خیلی ناراحت شد  نمیدونم چیکنم بد کردم غلط کردم اشتباه کردم وقتی جدا شدیم& ...

از خدا میخوام تو که تاوان اشتباهت دادی یک فرصت دیگه بهت بده ایشالله تا اشتباهت جبران کنی شروع کن پیام یا ببینش بهش حرف دلت بزن 

از خدا میخوام تو که تاوان اشتباهت دادی یک فرصت دیگه بهت بده ایشالله تا اشتباهت جبران کنی شروع کن پیا ...

ممنون 

اما فکر نمیکنم قبول کنه همدیگه رو ببینیم 

جواب پیام نمیده حتما