تنهاترینم0320 مدیر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1545 عنوان نیاز به همفکری و کمک احتیاج دارم | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 37 پست یکی دوست دارم دوسال جدا شدیم چه راهی هست برگردیم بهم خیلیییی دوسش دارم و تو کل این سال نتونستم از فکرش دربیام دوستم میگه این نشد یکی دیگه ولش کن نمیتونم حتی به کسی دیگه فکر کنم تروخدا نگید فراموش کنم من میخوامششش خدایا... نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 1402/01/24 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
love_passenger18 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 6676 لجبازی میکنه من واسه اینکه حرصش بدم عکس خودمو با ی پسر گذاشتم اون فکر کرده رل زدم درص ... پس حق داشته و الانم حق داره که جوابتو نده قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱ وزن
آرزوي عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 351 ممنون چقدر زمان میبره جواب بده؟ ghanounejaazbاینه برو پیجش بچرخ اموزنده س
تنهاترینم0320 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1545 اوه اوه اوه گند زدی دختر اره بدجورررر بعد اون خیلی ناراحت شد نمیدونم چیکنم بد کردم غلط کردم اشتباه کردم وقتی جدا شدیم تودلم گفتم تغییر میکنیم خودمو اصلاح میکنم برمیگردم اما نتونستم برگردم خدایا... نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)
تنهاترینم0320 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1545 پس حق داشته و الانم حق داره که جوابتو نده 🥺چیکار کنم من خدایا... نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)
love_passenger18 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 6676 🥺چیکار کنم من باید همون موقع بهش میگفتینکه اشتباه کردین و براش توضیح میدادین. الان هرچقدر توضیح بدین با خودش فکر میکنه دارین گولش میزنین یا فکر میکنه دوسال رفتین شاید با کسی دیگه بودین دوباره شکست خوردین برگشتین سرخانه اول. به نظرم خیلی سخت که بخواین دوباره برگردین قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱ وزن
تنهاترینم0320 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1545 باید همون موقع بهش میگفتینکه اشتباه کردین و براش توضیح میدادین. الان هرچقدر توضیح بدین با خودش فکر ... دقیقا درست میگی منم اگه جای اون بودم شاید بدترش میکردم من بعد کات رفتم که تغییر کنم قوی تر بهتر اصلاح شده برگردم خدایا... نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)
alizabet عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 2384 اره بدجورررر بعد اون خیلی ناراحت شد نمیدونم چیکنم بد کردم غلط کردم اشتباه کردم وقتی جدا شدیم& ... از خدا میخوام تو که تاوان اشتباهت دادی یک فرصت دیگه بهت بده ایشالله تا اشتباهت جبران کنی شروع کن پیام یا ببینش بهش حرف دلت بزن
تنهاترینم0320 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1545 از خدا میخوام تو که تاوان اشتباهت دادی یک فرصت دیگه بهت بده ایشالله تا اشتباهت جبران کنی شروع کن پیا ... ممنون اما فکر نمیکنم قبول کنه همدیگه رو ببینیم جواب پیام نمیده حتما خدایا... نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)