2777
2789
عنوان

پایین اومدن عدد بتا

378 بازدید | 25 پست

دخترا بعد ده روز عدد بتایhcgاز بالای 400اومده 163.0دیروز خونریزی هم داشتم شش هفته شش روزم میشه امروز سنو هم دوروز پیش ساک حاملگی رو نشون نداد دکتر برای دو هفته دیگه سنو واژینال نوشت 

کسی مثل من بوده چیشده بعدش گفتن احتمال خارج رحمی وجود داره 

متاسفانه سقط شده من شش ماه قبل دقیقا با همین اعداد و شرایط تو سقط شد

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لخته ای چیزی داشتی؟علائمت چی

فقط خون کم و روون بود لخته اصلا نداشتم ، از پریودیمم سبک تر بود حتی برا همین هی خودمو امیدوار میکردم ولی سقط بود متاسفانه

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن

سلام من بعد۲۰ روز  ازپریودی آزمایش خون دادم بتام ۲۰۰ بود کسی میدونه چراکم بود اخه بعضیا یه روز بعدپری بالاهزارن یا دوستم ۱۰ روز دیرازمنه حاملگیش اماسه روز بعدعقب افتادن پری بتاش ۴۰۰ بود 

فقط خون کم و روون بود لخته اصلا نداشتم ، از پریودیمم سبک تر بود حتی برا همین هی خودمو امیدوار میکردم ...

دقیقا هنوز به خودم امید میدم 

دوروز دیگه باز هم آزمایش بدم به نظرت

هنوز سینه هام درد می‌کنه قبلا حالت تهوع نداشتم دوسه روزه یکم حالت تهوع دارم

اسی جان من سینه هام دردشون قطع شده ن حالت تهوع دارم ن گشنم میشه کلا انگارباردارنیستم