2777
2789
عنوان

نوبتی هم که باشه نوبت پز دادنه🤓🤓🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 7050 بازدید | 176 پست
شب عید ۴تا کیسه زباله ی بزرگ گزاشتم دم در  الانم یکی دیگه گزاشتم پشت در  😬 جا ندارم زم ...

بقچه کن اگه کمدت پشتش خالیه بزار اونجا یا بزار زیر تخت  اگه رختخواب داری میتونی لایه اونا هم بزاری 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ففط یه نی نی سایتی اصیل میدونه عمده تاپیکهای نی نی سایت حول چه محورهایی میچرخه🤣🤣🤣❤❤❤

👌😂 من حس خوبی از تاپیکت گرفتم بین این همه تاپیک انرژی منفی ان شاالله که همیشه حالت خوب باشه 

منم اینجوریم ک عید شه تمام مانتوهام چ نو چ کهنه بزارم بیرون دوباره از سال جدید شروع کنم ب خریدن تا ع ...

نه والا من لباس نو بیرون نمیزارم 

همچین درامدی نداریم از این ریخت و پاشا بکنم

ولی عیدی کلی مانتوی نو دادم رفت چون وزنم رفته بالا دیگه سایزم نبودن

قبل عید ۴تا کیسه زباله گذاشتم دم در 

الانم یدونه گذاشتم منتظرم هوا خوب بشه بزارم بیرون الان بارون میاد

اسباب بازیهاشونم هی جمع میکنی؟؟

راستش من اسباب بازی هاشون را توی یه سبد تو اتاق گذاشتم 

پسرم خودش جمع میکنه می ریزه تو سبد وقتی هم با داداشش باشن با کمک هم جمع میکنن

بعد عادتش هم دادم که همه رو نیاره وسط ؛ هر کدام رو میخواد بیاره و بعدم خودش جمع کنه

بعد اینکه من اسباب بازی هایی که شکسته شدن رو می ریزم دور؛ هی همه رو دور خودم جمع نمیکنم 

هم الکی جا اشغال میکنه و انرژی منفی داره هم اینکه اگه اشتباها پای آدم بره روشون دردش کشنده هست، 🤕🤕😤😤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
شب عید ۴تا کیسه زباله ی بزرگ گزاشتم دم در  الانم یکی دیگه گزاشتم پشت در  😬 جا ندارم زم ...

من مثلا اگه دو تا پالتو دارم دوتاشو میذارم توی یه چوب لباسی میزنم به کمدم که خیلی جاگیر نباشه 

مانتو هم همینطور 

بقچه کن اگه کمدت پشتش خالیه بزار اونجا یا بزار زیر تخت  اگه رختخواب داری میتونی لایه اونا هم بز ...

نه هیچ کدوم جا نداره😂

تختا رو کلا جمع کردم از بی جایی

خود تختا در به در شدن😂 هر تیکه اش رو یه جا مخفی کردم🤭 پشت پرده پشت کمد🤣 دیگه جا واسه لباس پشت کمد گذاشتن نیست🤣🤣 دعا کن خونه دار بشم یه کمد دیواری بزرگ بزنم از شر این کمد هام راحت بشم🤭🤭

👌😂 من حس خوبی از تاپیکت گرفتم بین این همه تاپیک انرژی منفی ان شاالله که همیشه حالت خوب باشه 

قربانت عزیزم زنده باشی ؛ خوشحالم که دوست داشتی❤❤❤

نه هیچ کدوم جا نداره😂 تختا رو کلا جمع کردم از بی جایی خود تختا در به در شدن😂 هر تیکه اش رو یه جا ...

انشالله عزیزم منم خونه ندارم خدا آخر عاقبت ما رو بخیر کنه

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
من مثلا اگه دو تا پالتو دارم دوتاشو میذارم توی یه چوب لباسی میزنم به کمدم که خیلی جاگیر نباشه  ...

به هر چوب لباسی ۳ ۴ تا چیز اویزه🤣

میدونی چیه کمدم کوچیکه 

پایینش که لباسام توی بقچه زیپدار گزاشتم

بالاش هم مانتو و پالتو و لباس مجلسیه 

منم اینجوریم ک عید شه تمام مانتوهام چ نو چ کهنه بزارم بیرون دوباره از سال جدید شروع کنم ب خریدن تا ع ...

دیگه اسراف زیادی هم خوب نیست گلم 

من مانتو دارم مال پنج سال پیش هست ولی انقد تمیز هست که حیفم میاد بریزم دور

اگه تمیز و به در بخور هستن نریز دور اسراف نکن 

نهایتا بده به کسی که لازم داره

من که خوشم اومد بالاخره یکی پیدا شد نکات مثبت زندگیشو به اشتراک گذاشت آدم حالش میشه از این تاپیک ها ...

🤗😍😍