2777
2789
عنوان

نوبتی هم که باشه نوبت پز دادنه🤓🤓🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 7050 بازدید | 176 پست
چقدر کمدت خالیه😶 کمدای ما داره میترکه😬 تهش هم میخوای بپوشی هیچی نداری🥴

منم اینجوریم ک عید شه تمام مانتوهام چ نو چ کهنه بزارم بیرون دوباره از سال جدید شروع کنم ب خریدن تا عید بعدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بچتو عادت بده خودش جمع کنه، اگه بالای دوسال هست تا براش درونی بشه و تنبل و بی نظم بار نیاد

خودش جمع می‌کنه .اما هی می‌ریزه هی جمع می‌کنه اینجوریه قشنگم .اما بعضی اوقات حوصله اش نمیشه میگن باهم جمع میکنیم .چون دومی باردارم شوهرم خیلی کمک می‌کنه .در کل نمیزاره کاری کنم

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
منم اینجوریم ک عید شه تمام مانتوهام چ نو چ کهنه بزارم بیرون دوباره از سال جدید شروع کنم ب خریدن تا ع ...

منم دیشب کمد تکونی کردم انگار کمد الان داره نفس میکشه

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
وقتی دوست داری تاپیک بزنی و نمیدونی چی بگی

شما ببخشید که موضوع تاپیک خاله زنک بازی های قوم شوهر و رل و کراش و اکس و حس ششم و بیاین ببینید من خوشگلترم یا دوست دختر کراشم و عکس خواستگار زشتم و خیانت کردم شوهرم فهمیده و باده معده و عکس پی پی بچم و ... نیست 

خاتنایی ک ادعای تمیزی دارید از درون خونه مثل کمداتدن عکس بدید ظاهر خونه ک اکثرا تمیز میکنن زنی تمیز ...

والا من کمدم هم مرتبه کابینتهام هم مرتبه ؛؛ اتفاقا من جزء اونهایی هستم که میگم نمیشه که فقط ظاهر رو تمیز کرد تمیز کاری باید عمقی باشه، یه جوری که به دلم بشینه

تمیز کاری سطحی به درد من نمیخوره 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
والا من کمدم هم مرتبه کابینتهام هم مرتبه ؛؛ اتفاقا من جزء اونهایی هستم که میگم نمیشه که فقط ظاهر رو ...

منم همینم

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
شما ببخشید که موضوع تاپیک خاله زنک بازی های قوم شوهر و رل و کراش و اکس و حس ششم و بیاین ببینید من خو ...

ففط یه نی نی سایتی اصیل میدونه عمده تاپیکهای نی نی سایت حول چه محورهایی میچرخه🤣🤣🤣❤❤❤

دیشب لباسای زمستونی رو جمع کردم دو بقچه شد😂 یکم هم لباس های کهنه بود اونا رو هم انداختم دور

شب عید ۴تا کیسه زباله ی بزرگ گزاشتم دم در 

الانم یکی دیگه گزاشتم پشت در 

😬

جا ندارم زمستونی بزارم همش تو کمدِ

منم وسوسه کردین برم خونه رو تمیزکنم

دیدی میگن ** عدو شود سبب خیر اگر خدا بخواهد** حالا حکایت تاپیک زدن منه🤣🤣🤣