2777
2789
عنوان

نوبتی هم که باشه نوبت پز دادنه🤓🤓🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 7049 بازدید | 176 پست
میترکی که لعنتی😤😤🤣🤣

😔خیلی کثافته 😔😔میدونی چیه من از امروز تصمیم 

گرفته بودم ی پوچ تخم از زمین خونه ی این برندارم با این تاپیکت باز منو تحریک کردی بخدا حرامه  خونه ی اینو تمیز کنم تا الانم جمع کردم خریت کردم باید ول کنم ورم بیفته

😔خیلی کثافته 😔😔میدونی چیه من از امروز تصمیم  گرفته بودم ی پوچ تخم از زمین خونه ی این برندار ...

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه ولی امیدوارم هرچی که هست به بهترین شکل ممکن حل و فصل بشه،🙏🙏🙏

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اختیار دارین🤭🤭🤭💖💖💖

چرا اصرار دارید به همه ی پستا جواب بدین خب. من حتما یه منظوری دارم اون حرفو میزنم. این تاپیک نمیگم مسخره یا احمقانه اس ولی مگه همه یه شرایطو دارن که بگی من اصلاااا اینایی که خونشون بهم ریخته اس رو درک نمیکنم من خیلی خانمم، تمیزم، عزیزم. یکی کارمنده، یکی خونه اش پر رفت و امده، یکی چندتا پسربچه داره، یکی مریض تو خونه داره.

خیلی بهتر میشه این تاپیکو زد. مثلا میشه بنویسه بیاید بگم راز همیشه تمیز بودن خونه ام چیه. یا بیاین بگم چیکار میکنم که همیشه خونم تمیزه. زیادی بچگونه و چیپه این مدل تاپیکا در همون حد حس ششم

عزیزدلم تولدت با کمی تاخیر مبارک. خیلی بهت افتخار میکنم‌

سلام گلم ممنون ازت مهربون ❤❤❤

سلامم یادم رفت.  آن شاالله  ۱۲۰ سال زنده باشی دختراتو عروس کنی.       ...

بدون سلام عزیزی شما گلم❤❤❤

ممنونم خیلی لطف داری عزیزم 🌺🌺🌺