2777
2789

همیشه از تمیز و مرتب بودن خونمون و گاز و کمد و کابیتها و بچه هام کیف میکنم 🤤🤤😍😍😁😁

یعنی اصلا نمیتونم تحمل کنم که خونمون به هم ریخته و کثیف شده باشه؛  لباس بچه هام کثیف و نامرتب باشه؛ سینک پر از ظرف نَشُسته باشه؛ 🤕🤕

اینکه میگن خونمون ترکیده اصلااااا برام قابل درک نیست 

خونه منم البته گاهی میترکه هااااا ؛ منتها زوووود تنددددد سریییع جمع و جور میکنم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که گفتی 

ما از کثیفی لذت میبردیم

بااین تایپیک مسیر زندگیمون متحول شد😐🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

منم بیشتر اوقات خونم مرتبه چون تندتند با جارو نپتون جارو میزنم ظرف و لباس کثیف نمی‌زارم بمونه اماااا لباس دم دستیامون بیشتر وقتا وسط اتاقه

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
منم همینم، پس برم تاپیک برنم پز بدم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

پز بده عالیه این نوع پز دادن😍😍🤣🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**